Dansatoarea misterioasa de la Iasi: campioana nationala la karate!

Dansatoarea misterioasa de la Iasi: campioana nationala la karate!

 Maricica Astefanei, dansatoare si karateka  www.bzi.ro

Tanara care in ultimii trei ani de zile a dansat la bratul presedintelui, in Ziua Unirii, la Iasi, despre care se credea ca este o angajata a Serviciului de Protectie si Paza (SPP), lucreaza intr-un supermarket si danseaza in timpul liber in cadrul Ansamblului Folcloric Busuioc Moldovenesc.

Este o tanara de 24 ani si chiar daca a fost aleasa sa danseze alaturi de presedinte, acest lucru nu i s-a urcat la cap si a ramas o fire modesta in continuare. Ba mai mult, aceasta nu a fost intimidata de atitudinea lui Traian Basescu.

Maricica Astefanei este o femeie cu care orice barbat s-ar simti in siguranta: a fost campioana nationala la karate.

Atat lucratorii de la SPP, cat si presedintele tarii au avut incredere in Maricica pentru a incepe Hora Unirii fara incidente.

Ieri, dupa ce cotidianul Buna Ziua Iasi a publicat, in deschiderea editiei, pozele din ultimii trei ani cu Maricica alaturi de seful statului, rudele, prietenii, cunostintele au sunat-o sa o intrebe cum a ajuns langa Basescu.

"Ma bucur in fiecare an cand imi vad fata dansand langa presedintele tarii", a spus Maria Astefanei, mama fetei. De asemenea, si cei doi frati, Florin, de 12 ani, si Daniel, de 17 ani, sunt foarte mandri de sora lor.

Cum a ajuns langa Basescu

Toate speculatiile vizavi de blonda care a dansat in ultimii trei ani alaturi de seful statului s-au risipit in momentul in care Maricica a declarat ca totul a fost o intamplare.

Acum, dupa trei hore cu Basescu, acest lucru i se pare cat se poate de normal. S-a obisnuit pana si cu SPP-istii care o tot trimit langa presedinte.

"Am ajuns sa dansez alaturi de presedinte din cauza ca eu eram cea mai veche din ansamblul folcloric Busuioc Moldovenesc. De trei ani sunt chemata de Ziua Unirii. La inceput, cand am coborat din microbuz, mi s-a spus sa am grija pentru ca SPP e cu ochii pe mine. Dar nu a fost vorba vreodata de un control corporal sau ceva de genul asta. Prima intalnire cu presedintele a fost ceva de genul ca i-am spus protocolar ca-l invit la hora, iar el mi-a spus sa nu mai fiu asa serioasa, pentru ca trebuie sa ne comportam natural", a spus Maricica.

 

Sursa: Buna Ziua Iasi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
5

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
17

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...