Daniel Buzdugan: "Anul trecut era la modă chestia aia cu găleata-n cap și cu gheață... Hai ca anul ăsta să facem una românească!"

Daniel Buzdugan: "Anul trecut era la modă chestia aia cu găleata-n cap și cu gheață... Hai ca anul ăsta să facem una românească!"

DANIEL BUZDUGAN, alaturi de mama
Facebook

Daniel Buzdugan a reuşit să atragă atenţia, pe reţeaua de socializare Facebook, cu o postare care a adunat aproape 50.000 de like-uri şi a fost distribuită de peste 500 de ori. La o zi după postare a revenit, provocându-şi prietenii de pe FB să înceapă o campanie "ca cea de anul trecut, cu găleata-n cap şi cu gheaţă": TU DE CÂND N-AI MAI DUS-O INTR-O VACANȚĂ PE MAMA TA?

Omul de radio a povestit, pe 11 august, o întâmplare care a emoţionat:

"Ieri părea imposibil. Azi s-a împlinit! Mama mea împlinește chiar azi 80 de ani. M-a avut la Bătrânețe, cum se spune. Ieri mi-a venit în cap s-o aduc pe mama aici în Creta. Era aproape imposibil. Am sunat la agenție. Mai era doar un singur bilet în avion! Am sunat apoi la Iași la câțiva șoferi, care ar fi putut s-o aducă în timp util pe mama până la Otopeni. Prețuri între 200 și 250 de euro... Le-am refuzat oferta! I-am găsit bilet de avion Iași-București la mai puțin de jumătate din prețul domnilor șoferi. În fine... Cel mai greu a fost s-o conving pe mama să vină singură la Heraklion. Într-o oră avea bagajul făcut! Și uite așa, azi dimineață, la ora 9, a aterizat în Creta. Prima oprire, după aterizare, a fost la o mănăstire. Aș fi vrut să fie și tata cu noi! Înainte de a se urca în avionul de Iași București a trecut pe la el să-i aprindă candela. I-a spus că plecă în Creta. Și el ce-a zis, am întrebat-o, a început să râdă, mi-a zis mama! Mulțumesc tuturor celor care au ajutat-o pe mama prin aeroporturile din Iași, București și Heraklion!!! Nu vă cunosc, dar să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă bucurați de copii, să vă iubească și să vă respecte toată viața!", a scris Daniel Buzdugan pe data de 11 august.

Pe 12 august a revenit, lansând în spaţiul virtual şi o provocare: TU DE CÂND N-AI MAI DUS-O INTR-O VACANȚĂ PE MAMA TA?

"Vă mulțumesc enorm pentru mesajele voastre! Sunt copleșit de faptul că zeci de mii de oameni s-au regăsit ca părinți sau copii în întâmplarea mea frumoasă de ieri, pe care o puteți citi in postarea anterioară.

M-am gândit la o provocare: TU DE CÂND N-AI MAI DUS-O INTR-O VACANȚĂ PE MAMA TA?

Nu neapărat in afara țării, nu neaparat în afara localității, dar s-o scoți măcar din rutina de ani și ani, să-i acorzi toată atenția, s-o scoți la o terasă, să vă plimbați pe un drum prin pădure, să vorbiți, să-i spui c-o iubești, să-ți povestească despre copilărie, să-i spui MAMĂ MI-E DOR DE NOI! Fă-o, o să capeți încredere în tine, o să-ți crească sufletul, o să redevii copilul care ai fost! "Cine nu mai e copil sau nebun a murit demult!", spune Constantin Brâncuși. Și-acum la treabă, dragii mei! Anul trecut era la modă chestia aia cu găleata-n cap și cu gheață.... Hai ca anul ăsta să facem una românească: să ne luăm mamele cu noi undeva.... Îi provoc pe următorii: toți cei care mă urmăresc pe Facebook!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...

Salonul Național de Arte Vizuale „Interferențe”, deschis la Noaptea Albă a Galeriilor!

astăzi, 12:28

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 12-31 octombrie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, Salonul Național de Arte Vizuale &bdquo...

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...