Daniel Botezatu, posibil inspector scolar general

Daniel Botezatu, posibil inspector scolar general

 Daniel Botezatu  

Inspectorul pe probleme educative din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean pare a fi unul dintre favoritii PD-L la sefia institutiei, condusa in acest monent de Pavel Rusu.

Cel putin asta sustine liderul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar, Maria Tiprigan.

"Daniel Botezatu este unul dintre inspectorii care merita sa fie in fruntea ISJ. Este un om bine pegatit, orientat si mai ales de bun simt. Avem noroc sa vina Botezatu", a declarat astazi Maria Tiprigan.

In acelasi timp, liderul SIP a dat si cateva nume de posibili inspectori generali adjuncti. Intre acestia, profesorul Sergiu Lungu, fostul primar al municipiului Dorohoi, Ada Macovei, Daniela Biolan, actual inspector general adjunct, Gheorghe Carmocanu sau Mihaela Hunca.

"Din pacate, constatam ca sefii din invatamant vor fi numiti tot pe criterii politice. De aceea rugam deocamdata ca, atunci cand va fi nominalizat noul inspector general sa fim si noi, sindicatele, invitate", mai spune Maria Tiprigan.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
380

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
232

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...