Daniel Alexandru, noul președinte al PER Botoșani! Vezi întreaga conducere

Daniel Alexandru, noul președinte al PER Botoșani! Vezi întreaga conducere

 Gabriel Alexandru si Danut Pop  

Ecologiștii botoșăneni și-au ales, sâmbătă, noua conducere a organizației județene, la Conferința de alegeri ce a avut loc la Memorialul ipotești participând peste 150 de membri.

Prezent la Conferință a fost și Dănuț Pop, președintele PER. La fel ca la alegerile Organizaţiei Municipale PER, a fost câte un singur candidat pentru fiecare funcţie.

Noul președinte al organizației județene a PER Botoșani a fost ales Daniel Alexandru, directorul adjunct al ANRSC.

Suntem onoraţi să îl avem alături pe preşedintele Partidului Ecologist Român iar acest lucru ne obligă la performanţă. Deviza noii echipe va fi performanţa. Cu toţii vă miraţi de ce candidez pentru Botoşani. Pentru că sărăcia este foarte mare, drumurile sunt pline de gropi, investiţii zero. Cu toate acestea spunem că avem guvernanţi. Botoşăneanul este incompatibil cu guvernarea în momentul de faţă. Avem foarte mulţi ecologişti în Botoşani. Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean – judeţul în care vreau să trăiesc – este un mesaj ecologist. Primarul municipiului Botoşani s-a evidenţiat mai mult în acţiuni împotriva organismelor modificate genetic. Sunt acţiuni ecologiste. El nu prea a fost vizibil în acţiuni social-democrate. Conducerea actuală a judeţului şi municipiului are tendinţe ecologiste, a spus Daniel Alexandru.



Liderul PER, Dănuț Pop, a fixat un obiectiv pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor şi anume minim 6-7% la nivelul judeţului Botoşani.

Am trecut de la etapa de ONG la etapa politică. Avem câteva proiecte foarte bune pe agricultură, în zona economică şi chiar putem să ne mândrim cu câteva proiecte pe care ni le-au preluat inclusiv preşedintele ţării, ministrul Agriculturii. Trebuie să munciţi mai mult în această filială. Anul viitor avem două evenimente importante şi putem arăta celorlalte partide că suntem o forţă, contăm şi trebuie să ţină cont de noi. Suntem singurul partid independent din această ţară care nu am acceptat nicio alianţă la parlamentare deşi mi s-a propus postul de deputat. L-am refuzat. Pomană noi nu primim. Botoşaniul are un electorat ecologist, un electorat care doreşte altceva, care doreşte nişte proiecte serioase şi nu doar promisiuni. La europarlamentare aştept un 6-7% care este posibil, a declarat Dănuţ Pop.

Structura de conducere:

Daniel Alexandru – preşedinte

Marian Jurgiu – prim vicepreşedinte

Mircea Costea – preşedinte de onoare

Petru Filip, Marinel Stredie, Dumitru Irimia, Cătălin Lupan, Ciceroni Costea, Ioan Sandu, Sergiu Zvâncă – vicepreşedinţi

Iulian Gheorghiu – secretar

Răzvan Căuneac, Paraschiva Ungureanu, Aurel Cotos – membri



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
13

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
285

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
297

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....