Dana Lăzăruc, noul președinte al organizației municipale a TSD Botoșani. Vezi cine mai face parte din conducere

Dana Lăzăruc, noul președinte al organizației municipale a TSD Botoșani. Vezi cine mai face parte din conducere
Dana Lăzăruc a fost aleasă, sâmbătă, pe funcția de președinte al organizației municipale de tineret a PSD Botoșani, preluând ștafeta de la Aura Simion.

Întrucât a fost singurul candidat pentru această funcție, votul a fost deschis și a fost aleasă de toți cei 104 membri delegați prezenți la Conferință.

Dana Lăzăruc are 26 de ani și este medic stomatolog. Ea a spus că face politică de nouă ani.

“Am crescut în acest partid. Sunt membru PSD din 2004. Am învățat că în politică doar în echipă poți fi o forță. Asta și vreau să facem împreună. Vreau să ajutăm tinerii din Botoșani să se afirme.", a spus noul președinte al TSD Botoșani.

Tot sâmbătă, Iolanda Aniței a fost aleasă pe funcția de secretar executiv al organizației municipale a PSD.

Noii vicepreședinti ai TSD Botoșani sunt: Bogdan Ciprian Buhăianu, Andreea Buiuc, Marcel Raul Goldenberg, Andrei Radu, Marian Bogdan Strungariu, Florin Zbanti și Anca Zoițanu.

Membri în Comitetul Executiv au fost aleși: Roxana Alaci, Răzvan Andrei, Bogdan Cătălin Chiseliță, Andrei Cristian Enache, Ionuț Ciprian Ipsilat, Robert Pleșca, Cătălina Romaniuc, Florin Seliman, Florin Mihai Trofinov și Andrei Cristian Voiniciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
16

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
70

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
36

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...