Dan Voiculescu, audiat la DNA in dosarul de santaj de la Antene

Dan Voiculescu, audiat la DNA in dosarul de santaj de la Antene
Dan Voiculescu, patronul ANTENA TV Group, a fost audiat de procurori la sediul DNA, in dosarul in care Sorin Alexandrescu este acuzat ca ar fi santajat un director RCS&RDS.

Dan Voiculescu a afirmat, intr-o postare pe blogul sau, ca el este tinta adevarata a dosarului de santaj in care sunt urmariti penal Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu.

Potrivit fondatorului PC, audierea sa la DNA este forma stridenta de manifestare a ranchiunei presedintelui Basescu, din cauza celor doua suspendari.

"Salut decizia DNA de a ma invita astazi, in sfarsit, la discutii despre cazul RCS&RDS. Dupa doua suspendari si o demitere, era si cazul sa fiu chemat la DNA. Toata lumea stie cine este tinta reala in actualul dosar. De altfel, consider ca tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina aceasta vizita", scrie Dan Voiculescu, potrivit rtv.net.

Acesta sustine ca reprezentantul RCS&RDS a incercat, in cadrul discutiilor cu Sorin Alexandrescu, sa determine implicarea lui in dosar. "In rest, asa cum m-am obisnuit, sunt chemat intr-un caz in care nu exista nicio fapta penala. (Dupa cum stiti, in procesul ICA-Telepatia, din lipsa totala de probe, sunt acuzat, negru pe alb, de `influente telepatice`. Puteti verifica in rechizitoriul din dosarul ICA-Telepatia.)", sustine patronul Intact. "Aparent, o revansa stridenta a Suspendatului la exact un an de la demiterea sa categorica de catre romani", a comentat Voiculescu.

Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat in dosarul de santaj in care sunt cercetati, printe altii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, si directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
324

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
472

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
920

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...