Dan Humelnicu: A fost o actiune orchestrata a adversarilor nostri politici!

Dan Humelnicu: A fost o actiune orchestrata a adversarilor nostri politici!

 Liberalii si pesedistii au pichetat, in aceasta dimineata, sediul PD-L Botosani  

Candidatul PD-L Dan Humelnicu a precizat in cadrul conferintei de presa a partidului ca tot ce s-a petrecut in aceasta dimineata la sediul PD-L nu reprezinta decat o dovada a faptului ca aceasta campanie s-a transformat intr-o lupta bazata pe acuzatii si actiuni de gherila electorala.

"Ce s-a intamplat astazi la sediul partidului nostru face parte dintr-o actiune orchestrata de adversarii nostri politici, care s-au speriat de cresterea in sondaje a candidatilor nostri si incearca astfel sa mai traga din capitalul electoral sau macar sa ne faca sa mai pierdem din voturi", a declarat Dan Humelnicu.

Despre tanarul surprins de liderii PSD cu un banner apartinand candidatului Liviu Contac, Dan Humelnicu a precizat ca respectiva persoana nu este membru PD-L, ci doar simpatizant al formatiunii politice.

"Este vorba despre un caz izolat, singular. Asiguram ca vom desfasura o ancheta interna serioasa. Ca ipoteza neverificata inca, noi consideram ca acel tanar a actionat in nume propriu, ca urmare a tensiunii constante inregistrate in ultima perioada", a completat Dan Humelnicu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
461

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
67

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
397

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...