Dan Diaconescu a venit la Botosani cu "DDmobilul" pentru a "indeplini vise"! Salarii de "2.000 de euro pentru a-i plati pe italieni" - FOTO, VIDEO

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a inceput campania electorala pentru alegerile europarlamentare in stilul caracteristic. Acesta a ajuns joi ln judetului Botosani, poposind in mai multe localitati, iar vineri dimineata le-a vorbit oamenilor din municipiu.

Dan Diaconescu a fost asteptat aproape o ora in fata sediului PP-DD Botosani, de pe strada Cuza Voda, iar cand a ajuns le-a vorbit oamenilor din "DDmobil", un Mercedes decapotabil. "Va saluta Dan de la Vatican", striga Diaconescu la microfon.

"Suntem pentru prima data in municipiul Botosani cu DDmobilul si Caravana Sperantei. Am colindat ieri cel putin 30 de localitati ale judetului si a fost ceva ce nu s-a mai pomenit pentru noi. Am venit din Italia la Arad apoi am pornit intr-un turneu prin tara. Dintr-un judet in altul oamenii sunt si mai multi si mai calzi. La Arad, Elena Udrea a fost huiduita, iar noi aplaudati. La Turnu Severin 15.000 de oameni l-au huiduit pe Victor Ponta si pe noi ne-au aplaudat, a fost ceva extraordinar", s-a laudat Dan Diaconescu la Botosani.



Apoi au inceput promisiunile pentru alegatori. "Oricine are vreo durere si vrea ca noi sa o indeplinim, sa o scrie pe o hartie, impreuna cu un numar de telefon si noi vom face totul ca sa va ajutam si sa va indeplinim visele, insa nu uitati ca pe 25 mai sa votati PP-DD. Avem pana acum 400.000 de vise de indeplinit. Noi vom lua mult mai multe voturi decat in decembrie 2012. Sunt sigur ca va doriti ca aveti 2.000 de euro salariu si sa angajati un italian cu 500 de euro pentru a va face curat in casa sau sa va faceti o sera cu capsuni si sa-i angajati pe spanioli, iar dumneavoastra sa numarati doar profitul.", a mai spus Dan Diaconescu.

Alaturi de Diaconescu a fost si deputatul Liliana Minca, presedintele PP-DD Botosani, dar si senatorul Corneliu Popescu, care dupa alegerile parlamentare nu a mai aparut in fata presei.

"Noi incercam sa fim vocea dumneavoastra in Parlament. Avem un proiect de lege in Parlamentul Romaniei prin care cerem majorarea alocatiei pentru copii asa cum este un Uniunea Europeana. Media pentru alocatie in Europa este de 700 de lei si noi suntem un stat european", a spus Liliana Minca.

Imediat dupa ce s-a fotografiat cu cei prezenti, Dan Diaconescu a vizitat sediul partidului, dupa care a plecat cu "Caravana Sperantei" la Bucecea.





























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...

Pas cu pas spre viitor: Daruri pentru elevii din două sate botoșănene!

astăzi, 15:15

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, începând cu anul 2015, este derulat Proiectul de sprijin al elevilor din satele Tocileni ș...

Mașini ridicate în Botoșani și șoferi sancționați de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 14:40

Polițiștii locali botoșăneni, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind circulația pe drumuri...