Dacă aţi văzut acest copil sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă Poliţia sau apelaţi 112!

Dacă aţi văzut acest copil sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă Poliţia sau apelaţi 112!
În dimineaţa zilei de 23.05.2010, în jurul orei 07.30, minorul a plecat de la domiciliu înspre un loc necunoscut, după ce în prealabil a lăsat un bilet prin care îşi cerea scuze că a procedat astfel. La plecare minorul şi-a luat asupra sa cartea de identitate, telefonul mobil şi alimente. 

CRUPENSCHI ADRIAN-DUMITRU este născut la 12.10.1993, în municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, şi este domiciliat în satul Racovăţ, comuna Pomîrla, judeţul Botoşani.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 m; greutate - în jur de 50 kg; constituţie atletică; ochi verzi; păr şaten, drept, tuns scurt.

Semne particulare: nu are

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: şapcă din material textil de culoare neagră, cu inscripţia STIHL; pantalon tip salopetă, de culoare albastru închis; bluză cu dungi multicolore (albastre, roşii şi galbene); pantofi tip adidas, în culorile alb şi negru.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest copil  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 

 

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
415

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
254

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
114

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...