Daca ati vazut acest barbat, anuntati Politia sau sunati la 112!

Daca ati vazut acest barbat, anuntati Politia sau sunati la 112!
Dacă aţi văzut acest bărbat sau cunoaşteţi date despre el, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112!

Conform datelor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Botoşani, este vorba despre SIMION PETRU,
născut la 26.05.1978 în municipiul Botoşani, judeţul Botoşani, domiciliat în satul Orăşeni-Vale, comuna Curteşti, judeţul Botoşani.

În seara zilei de 18 mai 2010, în jurul orei 18.00, bărbatul a plecat să o viziteze pe mama sa, Simion Maria, din satul Orăşeni-Vale, însă nu a ajuns la aceasta şi nici nu s-a mai reîntors la domiciliu. În cursul zilei de 19 mai 2010 a fost căutat de rude în sat şi în împrejurimi, însă fără rezultat.

Rudele spun că tânărul nu a mai lipsit niciodată de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – între 1,65-1,70 m, greutate - aproximativ 75 kg, ochi verzi, păr şaten, drept, tuns scurt.

Semne particulare: nu are

Îmbrăcămintea la data dispariţiei: geacă din tercot, de culoare maro; pulover la baza gâtului, de culoare albastră, cu dungi de culoare neagră; pantalon din stofă, de culoare neagră; încălţat cu pantofi de culoare maron.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest bărbat este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
173

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
357

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
94

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...