Daca ati vazut aceasta persoana, sunteti rugati sa sesizati Politia!

Daca ati vazut aceasta persoana, sunteti rugati sa sesizati Politia!
Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări în vederea depistării unei femei dispărută de la domiciliu din luna decembrie 2009.
 
În cursul zilei de 18.01.2010, aparţinătorii legali ai lui MITOŞERU ELENA-LĂCRĂMIOARA, de 32 de ani, din municipiul Botoşani, au sesizat poliştilor botoşăneni dispariţia acesteia de la domiciliu din luna decembrie 2009.

Femeia are înălţimea de aproximativ 1,75 m, constituţie robustă, păr castaniu tuns scurt, ochi verzi.

La data dispariţiei aceasta purta un cojoc de culoare verde, bluză de culoare maro, pantaloni din stofă culoare neagră, cizme din piele de culoare neagră.

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această persoană este rugat să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
         

BIROUL DE PRESĂ AL I.P.J. BOTOŞANI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
467

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
639

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
747

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...