CV-ul tradiţional ar putea să dispară în câţiva ani

CV-ul tradiţional ar putea să dispară în câţiva ani
Unul dintre principalele trenduri în materie de resurse umane pentru 2011 este înlocuirea treptată a CV-ului tradiţional, în forma lui clasică şi tipărită, cu profilul online din site-urile de socializare, gen LinkedIn sau Facebook.

Trendul este semnalat de un raport al firmei americane de recrutare online Elance, firmă care găzduieşte astfel de profile profesionale ale freelancerilor.

Raportul vorbeşte de preferinţa accelerată a angajatorilor de a viziona portofoliul online al unui candidat (inclusiv blogurile) şi de anu se mulţumi cu citirea "verticală" a unui CV.

"CV-urile tradiţionale vor dispărea în câţiva ani. Sunt statice şi se învechesc rapid. Nici nu te ajută să-ţi dai seama cine este un om după câteva cuvinte pe hârtie", crede Fabrio Rosati, CEO al Elance, scrie ziare.com.

Alte trenduri pentru 2011 semnalată de Elance şi preluate de publicaţia CIO.com sunt: ascensiunea muncii de la distanţă, dezvoltarea reţelelor sociale şi moartea marketingului tradiţional.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
399

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
113

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...