Cutremur la Finante: Sefii ANAF din 20 de judete vor fi demisi. Pe lista e si directorul Fiscului din Botosani!

Cutremur la Finante: Sefii ANAF din 20 de judete vor fi demisi. Pe lista e si directorul Fiscului din Botosani!
Sefii ANAF din peste 20 de judete vor fi schimbati din functie, dupa ce premierul Victor Ponta a precizat ca reorganizarea institutiei reprezinta una dintre cauzele colectarii insuficiente la buget.

 Potrivit Realitatea Tv, sunt vizati liderii filialelor institutiei din Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Constanta, Buzau, Dambovita, Giurgiu, Mehedinti, Olt, Dolj, Caras, Timis, Cluj, Maramures, Ilfov si din sectoarele 1 si 5 din Bucuresti, in care se stie ca nivelul evaziunii este unul ridicat.

 "Avem probleme cu incasarile si avem probleme cu incasarile in primul rand pentru ca am reorganizat ANAF. Ieri am reusit si la CSAT sa detasam persoanele necesare in cadrul Directiei Antifrauda, ca sa o facem sa functioneze si astazi vreau, prin adoptarea Codului insolventei, sa lovim exact unde avem probleme cu evaziunea fiscala, firme care intra in insolventa doar ca sa nu plateasca datoriile", a spus Ponta, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern.

"Nu am primit nimic si nu stiu despre ce este vorba. Noi la nivelul judetului Botosani stam foarte bine cu incasarile. Si in luna septembrie noi am realizat programul in procent de 108.93% si in acest moment pe cumulat am o rezerva cat ar reprezenta programul de colectare al unei luni", a declarat pentru Stiri.Botosani Radu Turcanu, directorul Administratiei Finantelor Publice Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
299

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
326

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
198

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...