Cursa terminata in sant!

Cursa terminata in sant!
O tanara de 20 de ani a ajuns la spital dupa ce masina condusa de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice a gonit cu viteza, in conditii de ploaie torentiala.

Accidentul rutier s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.40. A. Alin-Constantin, de 21 de ani, domiciliat in municipiul Botosani, conducea un autoturism pe DE 58.

Pe raza comunei Mihai Eminescu, nu a redus viteza de deplasare in conditii de ploaie torentiala intr-o curba la stinga, semnalizata corespunzator, astfel ca a pierdut controlul volanului si a intrat in santul din partea stanga a sensului sau de mers.

In urma accidentului, pasagera I. Diana, de 20 de ani, care ocupa bancheta din spate, a fost transportata la Spitalul Judetean Botosani unde a fost examinata, stabilindu-i-se diagnosticul traumatism cranian, plaga contuza occipital dreapta, fara a se pune in evidenta leziuni osoase.

Conducatorul auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a inregistrat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului se face A. Alin-Constantin, care a condus autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice si nu a redus viteza de deplasare in conditii de ploaie torentiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
31

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
604

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
190

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...