Curăţenie în organizaţia judeţeană a PNL Botoşani!

Mai mulţi preşedinţi de cartiere din municipiul Botoşani, dar şi preşedinţi ai secţiilor de votare vor fi înlocuiţi, ca o consecinţă a rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare.

Potrivit preşedintelui PNL, Florin Ţurcanu, vor fi înlocuiţi nouă preşedinţi ai organizaţiilor de cartier şi 50 de preşedinţi ai secţiilor de votare, dintr-un total de peste 80.

Trebuie să-mi asum o decizie dură şi să pun nişte oameni care au nişte obligaţii faţă de partid, a declarat Florin Ţurcanu.

O altă decizie luată în cadrul partidului este aceea ca lista pentrui Consiliul Judeţean şi Consiliul Local să se facă în ordinea rezultatelor pe care le vor obţine colegiile la alegerile parlamentare.

“Lista pentru Consiliul Judeţean, Consiliul Local, Parlament şi alte poziţii politice să fie în ordinea rezultatului de la alegerile prezidenţiale. Colegiul cel mai bun va avea locul 1, 2, 3, 4. Când e vorba de Consiliul Local va fi pe locul 1 cartierul care a luat rezultatele cele mai bune", a mai spus Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medicii din Botoșani și-au ales reprezentanții, pe liste și Monica Adăscăliței!

astăzi, 10:31

Medicii din județul Botoșani și-au ales persoanele care să îi reprezinte la nivel județean și național. Astfel, Colegiul Medicilor Botoșani este alcătuit din 13 medici. Aceștia sunt...

FC Botoșani, revelația etapei a 12-a: Dă trei jucători în echipa ideală!

astăzi, 10:20

Moldovenii i-au administrat a doua înfrângere lui Marius Șumudică de la instalarea pe banca giuleștenilor, scor 2-0. A fost un succes care a scos formația lui Liviu Ciobotariu de pe ul...

Salariul primarului Cosmin Andrei, peste cele încasate de edilii din Bistrița sau Piatra Neamț!

astăzi, 09:40

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a încasat anul trecut 209.505 lei, sub nivelul primarilor din orașe precum Călărași, Zalău, Buzău sau Giurgiu, iar cel al municipiului Botoșani, ...