Cumpărături online, de la ADMIR. Vezi cum poti primi produsele acasa!

Cumpărături online, de la ADMIR. Vezi cum poti primi produsele acasa!

 IONEL ROSU  

Începând cu data de 1 octombrie botoșănenii își pot face cumpărăturile din fața calculatorului sau prin telefon, fiind lansată prima afacere de livrări la domiciliu în regim non-stop de produse alimentare și nealimentare.

Promotorul acestui sistem de vânzare este Ionel Roșu, care împreună cu familia deține în municipiul Botoșani, de 19 ani, lanțul de chioșcuri și magazinul Admir.

Ideea deschiderii unui magazin online, după cum recunoaște chiar Ionel Roșu, i-a fost sugerată de clienți și prieteni.

"Proiectul pe care l-am lansat este în premieră națională și vreau să fac un comerț la ușa clientului, online și telefonic. Îmi face plăcere să cred că răspund unei necesități sociale. În spatele nostru sunt 19 ani de comerț, sunt ceea ce mulți numesc chioșcar. Aș preciza că nu sunt chioșcar, ci tarabagiu, mai hard spus. Îmi place să relaționez cu toate grupele de clienți indiferent de statutul lor socio-profesional atât timp cât, cred eu, răspund unei necesități sociale", a precizat omul de afaceri.

Botoșănenii care vor dori să comande online diverse produse alimentare sau nealimentare trebuie să intre pe site-ul www.admir.ro sau să sune la numerele de telefon  0231/50.60.11, 0745/64.59.01, 0745/.03.82.44. Comanda va fi onorată într-o oră, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Pentru comenzile sub 150 de lei se va percepe și o taxa de livrare de 10 lei. Angajații Admir care vor face livrarea la domiciliul clientului vor avea cu ei și o casă de marcat fiscală mobilă și un POS mobil, iar plata se va putea face în numerar sau prin intermediul cardului bancar.

Comanda minimă este de 50 de lei. Minorii nu vor putea cumpăra țigări și băutură.

Magazinul online Admir nu se adresează doar cetățenilor din municipiul Botoșani ci și celor din localitățile din apropiere, respectiv Catămărăști Deal, Răchiți, Tulbureni, Curtești, Mănăstirea Doamnei și cartierele ANLCișmea și Alfa Land (până la sensul giratoriu de la Lebăda).

"În momentul de față am trei mijloace de transport, opt oameni la distribuție și pot livra în maxim o oră. Ne adresăm și celor care locuiesc în zona adiacentă municipiului Botoșani. Prețurile sunt aceleași ca la magazin și le-aș numi corecte. Nu mici", a precizat Ionel Roșu.

Produsele vor fi însoțite și de un aviz de expediție. La ușa clientului, dacă acesta nu este mulțumit de produsele care i-au fost livrate poate renunța la o parte dintre ele.

Pentru început, Admir va vinde online ceea ce există și în propriile magazine de cartier, dar pe parcurs reprezentanții societății au în plan introducerea unei secțiuni cu cadouri și una cu flori.

"Am bugetat trei luni de tatonare și de funcționare. După trei luni aș vrea să mă extind cu secțiunea flori-cadouri, să colaborez cu o florărie și de ce nu cu un restaurant dispus să facă catering noaptea târziu. Este o idee de viitor", a mai spus omul de afaceri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
362

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
390

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
238

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...