Cum şi-a ridicat Gabriela Firea România în cap, după un ATAC la Klaus Iohannis: "A fi familist înseamnă şi să ai copii"!

Reacţii numeroase de dezaprobare au apărut, pe reţelele de socializare, după ce purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac la candidatul ACL, Klaus Iohannis, din cauza faptului că acesta nu are copii, spre deosebire de Victor Ponta, care este un "bun familist".
 
"Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii... Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor", a declarat Gabriela Firea.

Fosta prezentatoare TV a continuat spunând că, spre deosebire de Iohannis, prezidenţiabilul PSD, Victor Ponta, este un "bun familist". "Este căsătorit, are un băiat, Andrei, are o fetiţă, Irina, şi sunt convins că-şi mai doresc Daciana şi Victor copii. Eu, ca mamă, le urez să mai aibă", a mai spus Gabriela Firea.

Cuvintele Gabrielei Firea au stârnit numeroase reacţii pe reţelele de socializare, cele mai multe din partea femeilor tinere. "Toata comunicarea asta a stimabilei Firea cu copiii este ingrozitoare in contextul in care cunosc zeci de familii care isi doresc si nu pot avea! Cu darul copiilor nu se face campanie, jigodiilor! Sau va credeti unsii lui Dumnezeu doar pentru ca v-a reusit operatiunea procreatia?", este unul dintre mesajele postate.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD susţine că, indiferent dacă poate sau nu să facă un copil, Klaus Iohannis trebuia să înfieze unul. "Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere. Din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată îngriji 1-2 copii", a mai spus Gabriela Firea.

Fosta prezentatoare TV are doi copii şi este din nou însărcinată, scrie gandul.info.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...

Spectacolul „Bani din cer” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:24

Regia artistică şi coloana sonora poartă semnătura lui Alexandru Vasilachi. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii: Dana Bucătaru (în ro...