Cum se face painea rustica

Ingrediente:

hrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri

Mod de preparare:

Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.

Paine rustica recomandata de rawveganjoy.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În această săptămână, Teatrul „Vasilache” prezintă spectacolul „Întâmplări din Pădurea Veselă”

Tuesday, 11 November 2025

Teatrul pentru Copii și Tineret "Vasilache" prezintă, în zilele de  joi, 13 noiembrie 2025, cu începere de la ora 18:00 şi duminică 16 noiembrie 2025, de la orele 11:00 ...

Permis fals cumpărat cu 150 de euro, descoperit la Vama Stânca!

Tuesday, 11 November 2025

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetățean R. Moldova asupra căruia s-a descoperit, la controlul de...

Două spectacole de succes în weekend, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani!

Tuesday, 11 November 2025

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită în acest sfârșit de săptămână, la spectacolele „Portugalia” de Zoltán Egressy și „Îmbă...