Cum se face painea rustica

Ingrediente:

hrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri

Mod de preparare:

Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.

Paine rustica recomandata de rawveganjoy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanca Ana Maria Micu expune la Iași în cadrul unui amplu proiect artistic intitulat „Reconfigurări”! (Foto)

astăzi, 17:35

Muzeul de Artă din Iași a achiziționat anul trecut 22 de lucrări de grafică, pictură, sculptură și animație care poartă semnătura unor artiști contemporani reprezentativi. Astfel, insti...

Sadiku va sta șase luni pe tușă, după accidentarea gravă la meciul Botoșani – Dinamo!

astăzi, 16:50

Fundașul central al FC Botoșani, Rijad Sadiku, s-a accidentat grav în meciul cu Dinamo București, scor 1-1, disputat pe „Muncicipal” în cadrul rundei a XXVI-a a SuperLigii. ...

Enriko Papa, îngrijorat de accidentarea colegului său după meciul dintre Botoșani și Dinamo!

astăzi, 16:33

La finalul partidei desfășurate pe stadionul Municipal din Botoșani, Enriko Papa a apreciat efortul echipei și a subliniat importanța ocaziilor clare de gol ratate. De asemenea, jucătorul a r...