Cum se face painea rustica
Stiri Botosani Friday, 15 March 2013 Actualitatehrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri
Mod de preparare:
Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.
Paine rustica recomandata de rawveganjoy.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Cătălin Bordea și-a găsit liniștea de sărbători: „Stau trei zile, fac prezența în biserica pe care am restaurat-o...”!
Cătălin Bordea și-a făcut cu ceva timp înainte planurile în privința sărbătorilor pascale. Comediantul va petrece departe de Capitală, alături de femeia căreia i-a renovat casa. ...
O botoșăneancă a vrut să coacă pască și cozonaci, dar a dat foc la casă!
Casa unei familii din localitatea Sârbi a fost în pericol, ieri, după ce o femeie a vrut să folosească cuptorul pentru a coace pâine, pască și cozonaci. Funinginea depusă ...
Performanță clădită pas cu pas! Ioana Miron, botoșăneanca medaliată cu bronz la Europene: „Este tot ceea ce-mi doresc”!
Are 20 ani, cântărește 45 de kilograme iar dacă am fi zărit-o pe stradă, fără a știi nimic despre ea, am crede cu ușurință că este gimnastă sau face parte dintr-o trupă de balet. ...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.87 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici