Cum se face painea rustica

Ingrediente:

hrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri

Mod de preparare:

Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.

Paine rustica recomandata de rawveganjoy.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani: Senatorul PSD Doina Federovici cere clarificări privind demersurile pentru includerea României în Programul Visa Waiver

astăzi, 11:14

În acest context, de la tribuna Parlamentului, senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a adresat o interpelare ministrului Afacerilor Externe, Oana-Silvia Țoiu, prin care a cer...

Botoșani: Dorința de a ajuta un prieten i-a adus un dosar penal. Ce au descoperit polițiștii de frontieră!

astăzi, 10:15

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți Prut au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Dacia Duster, ...

(P) Sfaturi pentru folosirea în siguranță a frezei electrice în manichiură

astăzi, 08:48

Freza electrică pentru unghii a devenit un instrument indispensabil în saloanele de manichiură și nu numai. Acest dispozitiv facilitează procesul de pilire și modelare a unghiilor, eco...