Cum se face painea rustica

Ingrediente:

hrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri

Mod de preparare:

Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.

Paine rustica recomandata de rawveganjoy.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial - Guvernul a aprobat un nou program Rabla!

Thursday, 11 September 2025

Guvernul României a aprobat un nou program Rabla. Condițiile de înscriere rămân aceleași, însă sumele alocate cu titlu de voucher pentru mașini electrice scad la jum...

Nicușor Dan spune că Romania e sub atacul hibrid al Rusiei de 10 ani. Când va prezenta dovezile!

Thursday, 11 September 2025

Președintele României, Nicușor Dan, crede că România este de 10 ani sub un atac hibrid al Federației Ruse. "Este părerea mea", a spus Nicușor Dan despre...

Autostrăzile Moldovei, A7 și A8, în atenția autorităților județene! (Foto)

Thursday, 11 September 2025

La invitația Asociației „Haicăsepoate", prefectul județului, Dan Nechifor, a participat, joi, la Iași, la Conferința „Autostrăzile Moldovei” dedicată infrastructurii rut...