Cum se face painea rustica
Stiri Botosani Friday, 15 March 2013 Actualitatehrisca - 6 cani
seminte de chia - 1 cana
faina integrala orez rosu - 2 cani
nuca braziliana - 1 cana
morcov ras - 2 cani
faina de migdale - 1/2 cana
cartof dulce ras - 1/2 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
ulei de floarea soarelui presat la rece - 3 linguri
Mod de preparare:
Hrisca si nuca braziliana se hidrateaza 8 ore. Semintele de chia se hidrateaza 2 ore. Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat cat mai uscat, usor de format. (Mai putem adauga faina de orez daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea la uscat, aproximativ 24 de ore, la 40 de grade C.
Paine rustica recomandata de rawveganjoy.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Tânăr prins de polițiști și escortat către Penitenciarul din Botoșani pentru tentativă de omor!
La data de 19 iunie 2025, polițiștii din cadrul Postului de Poliței Corni au identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia era emis de către Tribunalul Botoșani, ...
Expoziția de arte vizuale „Suprapuneri estetice – cămașa românească” la Muzeul din Botoșani!
Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 16-29 iunie 2025, în spațiul Colecției de Artă, expoziția de arte vizuale „Suprapuneri estetice – cămașa române...
Calendar Ortodox: Cistim astăzi pe Sf. Mc. Iulian din Tars şi Afrodisie (Dezlegare la peşte)
Sfântul Mucenic Iulian s-a născut în cetatea Anazarve, a doua eparhie a Ciliciei, iar după moartea tatălui său s-a mutat împreună cu mama sa în Tarsul Ciliciei. Botezat...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.93 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici