Cum poate fi deparazitat Parlamentul! ZECE MASURI care ar readuce parlamentarii cu picioarele pe pamant

Zece masuri care ar trebui aplicate la nivelul parlamentarilor si care ar readuce statutul acestor personaje la un nivel acceptabil!
 
Econtext prezinta un set de 10 masuri care ar trebui aplicate si care ar deparazita si eficientiza Parlamentul.
 
In legislatura trecuta (2008 – 2012), cheltuielile cu parlamentarii (salariu, diurna in teritoriu, diurna deplasare in Bucuresti, cazare in Bucuresti, cazare in teritoriu, transport in tara, telefon mobil, deplasari in strainatate, cheltuieli pentru birourile acestora) s-au ridicat la 160 de milioane de euro.
 
In legislatura care de abia a inceput, cu mai multi parlamentari, aceste costuri vor depasi 200 de milioane de euro! Cat 1,3 milioane de salarii minime.
 
CITESTE PE ECONTEXT cele zece masuri, care se refera chiar la aceste cheltuieli imense pentru Romania si pentru romani!

Masurile propuse au in vedere absentele nemotivate, la actiunile abuzive, deplasari, cuantumul de cazare, diurna in teritoriu sau beneficii ilegale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (324)

astăzi, 08:26

Cu ceva timp în urmă, aflând că lui Grigore Cotul i-a apărut o nouă carte, „Feţe – Feţe” (Editura „Pim”, Iaşi, 2024), publicam următorul catren: &bdqu...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi pe Sf. Mare Mc. Artemie; Sf. Cuv. Gherasim din Chefalonia

astăzi, 08:14

În timpul domniei împăratului Iulian Apostatul (361-363), care s-a lepădat de credinţă, s-a pornit prigoană împotriva creştinilor, apostatul prefăcând bisericile î...

Bunul găsit intact de pompierii botoșăneni după un incendiu devastator: „Nu există cuvinte pentru a descrie emoția simțită” (Foto)

Saturday, 19 October 2024

Într-o încăpere complet distrusă de flăcări, printre rămășițele arse, o icoană a rămas neatinsă. În ciuda intensității focului care a mistuit totul în jur, aceasta...