Cum moare un doctor in Romania!

Cum moare un doctor in Romania!
O doctorita a murit la domiciliu incercind sa-si trateze singura un furuncul. Pentru ca afectiunea nu a fost tratata la timp, infectia s-a extins pe tot corpul – medicii legisti spun ca neglijenta a fost cea care a condus la decesul tinerei doctorite.

Moartea unui medic din Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau a creat stupoare in rindul cadrelor medicale. Doctorul Irina Bejan, medic specialist in chirurgie toracica, a incetat din viata in urma unei infectii. Medicii legisti spun ca infectia s-a extins la nivelul intregului corp, situatie care a condus la deces.

"In urma necropsiei am descoperit ca infectia a erodat si a facut necroza femurala. Femeia a avut un furuncul inghinal, boala a fost tratata necorespunzator si a facut necroza femurala. Din cauza neglijentei, infectia s-a extins si la organele genitale, iar acest complex de fapte a condus la decesul femeii. Exista suspiciunea ca ar fi incercat sa se trateze singura, intrucit era umblat la rana", a declarat dr. Marcel Badara, medic legist. Cazul medicului a ajuns si in atentia politistilor.

"Corpul neinsufletit a fost gasit la domiciliul acesteia, iar din primele cercetari a rezultat ca a fost vorba despre o moarte patologica", a precizat subinspector Narcisa Butnaru, purtator de cuvint la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Serviciul Judetean de Ambulanta Bacau a fost solicitat de o persoana, miercuri seara, in jurul orei 22.00. Personalul medical prezent la fata locului spune ca decesul este o consecinta a unei boli cronice de care femeia suferea de ceva timp. Nu a fost vorba despre nimic agresiv sau traumatic.

Sursa: Ziarul de Bacau

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
23

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
33

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
289

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...