Cui va purta ghinion ziua de Rusalii?

Alegerile europarlamentare din acest an par sa renasca disputa scrutinului din 30 noiembrie 2008, cand o mare parte a cetatenilor cu drept de vot a profitat de minivacanta prilejuita atunci de ziua libera de 1 Decembrie.

Unele partide politice au acuzat atunci absenta electoratului la urne, absenta favorizata tocmai de zilele libere succesive. Acceasi situatie s-ar putea repeta la finalul acestei saptamani, cand romanii beneficiaza pentru prima data de ziua libera de Rusalii, luni, 8 iunie.

Guvernul a stabilit ca angajatorii sunt obligati sa acorde liber in ambele zile care marcheaza sarbatoarea Rusaliilor, si anume 7 si 8 iunie, fapt care ofera, din nou, o binemeritata vacanta estivala, in special pentru populatia tanara.

Urmatoarea zi libera care se ofera pentru prima data in 2009 este sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, celebrata la 15 august.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...