Cuciureanu a fost ELIBERAT! Bodyguarzii au facut scut in jurul sau! FOTO

Controversatul om de afaceri, Constantin Cuciureanu, a fost eliberat, marti dupa-amiaza, din Penitenciarul Botosani, dupa ce a stat inchis timp de 3 ani. Acesta a fost asteptat mai bine de doua ore de bodyguarzi, dar si de fiica sa.

Inainte ca grupul de detinuti care a fost eliberat astazi sa se indrepte spre poarta, s-a auzit un fluier, iar in acel moment oamenii apropiati lui Constantin Cuciureanu au facut scut in jurul sau si l-au bagat in masina, pentru a nu fi fotografiat de ziaristi. 

Comisia de liberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Botoşani, unde a fost încarcerat Constantin Cuciureanu, a constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile, însă, pentru ca eliberarea condiţionată să se producă, era nevoie ca procurorii să nu depună contestaţie.

Magistraţii au constatat că omul de afaceri a executat fracţia de pedepsă prevăzută de lege, a beneficiat de o serie de recompense şi nu a avut nicio sancţiune în timpul executării pedepsei.

Constantin Cuciureanu a fost condamnat, iniţial, la şase ani de închisoare, dar pedeapsa i-a fost redusă la cinci ani, potrivit noilor prevederi ale Codului Penal. Cuciureanu a fost trimis în spatele gratiilor după ce a fost judecat pentru înşelăciune, el fiind încarcerat în februarie 2012.

Potrivit anchetatorilor, la inceputul anului 2000, omul de afaceri ar fi cumparat de pe piata neagra 42.000 de cupoane agricole, pe care ulterior le-a decontat ilegal la o agentie bancara, încasând circa 400.000 de lei.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Un nou pas înainte pentru Spitalul Orășenesc Darabani!

astăzi, 11:16

Eduard Mititelu, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, aduce vești bune pentru dărăbăneni. ”Împreună cu primarul Alin G...

Peste o tonă de deșeuri feroase confiscate, amendă 15.000 de lei!

astăzi, 11:03

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, din comuna Coțușca, o autoutilitară, din județul Sălaj, care transporta 1260 kg deșeu...

Sute de echipamente medicale ultraperformante pentru Spitalul Județean Mavromati! (Foto)

astăzi, 10:42

În valoare de 4 milioane de euro, cu tot cu TVA, proiectul conturat de echipa comună a Consiliului Județean și cea a Spitalului „Mavromati” a obținut, în cadrul procesului ...