Cu tulburelul in tractor: S-a izbit intr-un stalp si a trimis un om pe patul de spital!

Cu tulburelul in tractor: S-a izbit intr-un stalp si a trimis un om pe patul de spital!
1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, la volanul unui tractor cu remorcă, neînmatriculat, şi cu un pasager alături! Bărbatul de 27 de ani nu a rezistat prea mult în trafic, el oprindu-se într-un stâlp de beton. Din nefericire, o persoană a fost rănită în accidentul produs de şoferul inconştient!

În ziua de 10.10.2011, în jurul orei 18.15, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din tractor marca U650 şi remorcă, ambele neînmatriculate, pe DC 56 în localitatea Icuşeni, comuna Vorona, judeţul Botoşani, M. Ionut, de 27 ani, din satul Poiana, comuna Vorona, pe fondul consumului de alcool, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi părăseşte partea carosabilă, după care intră în coliziune cu un stâlp din beton, pentru  susţinerea firelor de înaltă tensiune.

În urma accidentului au rezultat pagube materiale, precum şi vătămarea corporală a lui S. Ionel de 41 ani, din satul Icuşeni, comuna Vorona, pasager în cabina tractorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au  recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
45

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
87

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
142

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...