Cu poștașii în grevă, compania face angajări. Ce post este disponibil la Botoșani?

Angajații Poștei Române au intrat în grevă generală de luni dimineață, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni au organizat o grevă de avertisment.

Cu poștașii în grevă, compania face angajări. Ce post este disponibil la Botoșani?

Cu toate acestea, Compania Națională Poșta Română caută să angajeze numărător de bani pentru județul Botoșani.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele interesate?

Pentru a putea candida pe acest post, persoana interesată trebuie să aibă învățământ obligatoriu. Anunțul este valabil până pe 15 aprilie 2024, iar programul de muncă este de opt ore pe zi.

Mai multe informații pot fi obținute de la numărul de telefon 0232 242 942.

Poștași în grevă generală

Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, a luat act de propunerea managementului Poștei Române, prin care lucrătorii poștali plătiți cu salariul minim ar putea beneficia de o creștere salarială în două tranșe: la 1 iulie și 1 septembrie.

Potrivit propunerii, cumulat, după cele două tranșe, un angajat al Poștei Române ar primi o creștere salarială netă de 369 lei în medie.

Liderii sindicali din SLPR au analizat propunerea directorului general al Companiei Naționale Poșta Română și au anunțat că vor continua greva generală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
193

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
715

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...