Cu peștele la plimbare, în zona lacului de acumulare Stânca-Costești

Poliția Transporturi a desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal în zona lacului.

Cu peștele la plimbare, în zona lacului de acumulare Stânca-Costești

   Foto: Digi24

În data de 4 noiembrie 2023, polițiștii Biorului Județean de Poliție Transporturi au depistat în flagrant delict un bărbat de 44 de ani, care transporta cu autoturismul 64 de kilograme de pește, fără a deține documente legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit, iar cantitatea de pește a fost supusă confiscării.

De altfel, în perioada 4 - 5 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal în zona lacului de acumulare Stânca-Costești.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 44 de persoane, controlate 10 autovehicule și verificate 17 persoane care desfășurau activități de pescuit în zona respectivă.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 64 de kilograme de pește.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...