Cu o alcoolemie de 1,16, a avariat patru masini!

Cu o alcoolemie de 1,16, a avariat patru masini!
Tulburelul i-a luat minţile! Un botoşănean a urcat la volan deşi era beat criţă, isprava sa având repede repercusiuni asupra celorlalţi participanţi la trafic. Din fericire, chiar dacă au fost avariate patru autoturisme, nu s-au înregistrat victime!

În ziua de 19 octombrie, în jurul orei 14.25, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, S. Traian, de 47 de ani, din municipiu, pe fondul consumului de alcool, a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Logan oprit în faţa sa, la semafor.

Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un autoturism Daewoo Matiz, care la rândul său a fost proiectat în autovehiculul Volkswagen, aflate unul în faţa celuilalt. Din accident nu au rezultat victime.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui S. Traian rezultatul indicând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul judeţean Botoşani unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul celorlalţi conducători auto rezultatele testării au fost negative.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare de cercetare faţă de S. Traian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
40

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
7

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
222

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...