Cu cântec, înainte! ALDE are trei candidaţi pentru Primăria Botoşani! FOTO

Filiala botoşăneană a ALDE (PLR şi PC) se pregăteşte de alegerile locale şi deja şi-a stabilit potenţialii candidaţi pentru Primăria Municipiului Botoşani.

Într-o conferinţă de presă la care a participat şi senatorul Varujan Vosganian, vicepreşedintele ALDE la nivel central, liderii organizaţiei botoşănene au prezentat persoanele cu care se vor arunca în lupta pentru Primărie.

Acestea sunt Ion Dumbrăveanu, inginer proiectant, Silviu Ştefan Burlacu, fizician programator, şi Gabriel Atudoroaie, "din domeniul privat", după cum s-au limitat să-l prezinte liderii formaţiunii.

"Toţi sunt până în 40 de ani, aşa cum v-am promis, că partidul face tot ceea ce este posibil de a identifica oameni tineri, oameni cu experienţă, oameni care să cunoască toate sferele societăţii botoşănene, atunci când vor fi în malaxorul cetăţeanului să fie bine cunoscuţi şi în final ne vom opri la unul, atunci când o să avem lansarea candidatului pentru Primăria Botoşani. Din ceea ce am cernut, niciunul nu are probleme cu legea, nu are datorii la bugetul statului, că şi ăsta este un criteriu, nu au contracte cu statul şi, în condiţiile astea, acestea sunt cele trei persoane desemnate de ALDE şi vor urma sondajele de opinie- cel mai elocvent în ce priveşte cetăţeanul. Cel care va sta cel mai bine în sondaje va fi susţinut de partid pentru funcţia de primar", declară Dumitru Zmău, vicepreşedinte şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei Botoşani al ALDE.


 

 

Spune-ne opinia ta