CSM Botoșani - CSM Alexandria 30-26! Botoșănenii au promovat în Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani - CSM Alexandria 30-26! Botoșănenii au promovat în Liga Zimbrilor!

CSM Botoșani și CSM Alexandria s-au întâlnit sâmbătă, de la ora 13:30, în etapa a doua a turneului de calificare în prima ligă. Cu o victorie, CSM Botoșani își asigura matematic prezența în Liga Zimbrilor, în sezonul următor.

Meciul a fost unul echilibrat, cele două echipe luptând din greu pentru victorie. Un eventual succes readuceau echipa din Alexandria în calculele promovării, mai ales că în ultimă etapă aceștia ar avea o misiune facilă, împotriva celor de la Unirea Sânnicolau Mare.

În prima repriză, cele două echipe au mers cap la cap, fiind mai mereu egalitate pe tabelă. Chiar și așa, CSM Botoșani a reușit să intre cu un avantaj de 3 goluri la pauză, scor 16-13.

De asemenea, și în repriza secundă meciul a continuat să fie unul echilibrat, CSM Botoșani având totuși avantajul de 3 goluri de pe tabelă care îi oferea o oarecare liniște.

CSM Botoșani ieșea victorioasă de pe teren, încheind partida cu scorul de 30-26. Mâine, CSM Botoșani o va întâlni pe rivala din Suceava.

Astfel, victoria reușită de CSM Botoșani astăzi este echivalentă cu o performanță istorică. Săptămâna viitoare, CSM Botoșani va debuta în Liga Zimbrilor, fiind prima echipă din județ care reușește această performanță.

Astfel, orașul Botoșani are parte de o performanță imensă: echipa de fotbal este calificată în competițiile europene, în timp ce la handbal avem echipa în primul eșalon. 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
109

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
9

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
358

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...