Cruciada roz

Cruciada roz
Un scandal nebănuit a tulburat lumea modei și a celebrităților fără frontiere. Aflați într-un moment de sinceritate, creatorii Dolce&Gabbana (homosexuali) și-au spus părerea despre cum ar trebui să arate o familie normală.

Conform celor doi italieni, un copil nu trebuie să crească în "familiile" homosexuale, deoarece nu există așa ceva; singura familie este cea tradițională, între un bărbat și o femeie.
"Viața are o curgere naturală, sunt lucruri care nu ar trebui schimbate", au declarat cei doi, într-un interviu în care au atacat metodele artificiale, inclusiv adopțiile, prin care cuplurile de același sex își procură copii. De aici nu a mai fost decât un pas până să înceapă jihadul homosexualilor împotriva celor doi designeri. Elton John s-a plasat în fruntea cruciadei roz și a îndemnat lumea să boicoteze produsele D&G.

Alte vedete de mucava au rostogolit mesajul, astfel încât să audă tot universul de grozăvia lui Dolce și Gabbana. Doar că italienii nu s-au lăsat intimidați și au ripostat. Stefano Gabbana l-a numit pe Elton John "fascist" și "taliban", nu înainte de a argumenta: "Predici înțelegere, toleranță, iar apoi îi ataci pe alții? Doar pentru că cineva are o altă opinie? Este ăsta un fel democratic sau luminat de a gândi? Este ignoranță, deoarece ignoră faptul că altcineva ar putea avea o opinie diferită și că opiniile trebuie respectate, așa cum este respectată și opinia lui".
D&G nu au nicio șansă în războiul mediatic pornit de Elton John&co., dar gestul lor merită scos în evidență, mai ales într-o lume în care conformismul bovin trece drept curaj și toleranță, iar anormalitatea subminează firescul, scrie Ninel Ganea, în Karamazov.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
37

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
219

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
90

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...