Crosul primăverii la Botoşani. Vezi regulamentul

Crosul primăverii la Botoşani. Vezi regulamentul
  Având în continuare dorința de a promova excelența atât la nivel intelectual, cât și fizic, Primăria municipiului BOTOȘANI va organiza în data de 18 mai 2014, cel mai important eveniment sportiv al primăverii: “CROSUL PRIMĂVERII"- Botoșani, ediția 2014.

  Prin această acțiune dorim să promovăm un stil de viață sănătos și să întărim ideea că practicarea unui sport este necesară atât pentru menținerea unui echilibru fizic și psihic, cât și ca mijloc de dezvoltare socială a cetățenilor. Invit pe această cale toți cetățenii care doresc să ne fie alături, copii cu vârsta de peste 12 ani și adulți, să se înscrie la competiție, a declarat primarul Ovidiu PORTARIUC.

REGULAMENT

Participanții vor trebui să respecte următorul regulament de concurs:

Art.1. ORGANIZATORII COMPETIȚIEI PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BOTOȘANI organizează competiția CROSUL PRIMĂVERII, ediția 2014. Competitia se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse în prezentul regulament.

Art.2. DESFĂȘURAREA COMPETIȚIEI

2.1. DATA DE DESFĂȘURARE: 18 mai 2014-ora 10.00

. 2.2. TRASEUL de concurs - aproximativ 3 km. START din fața Primăriei (Piața Revoluției) – Strada Cuza Vodă – Calea Națională– Întoarcere E-ON Energie Moldova – Calea Națională-Strada Cuza Vodă- SOSIRE Primăria Mun.Botoșani.

2.3. PUNCTELE DE CONTROL intermediare: Pe traseul ambelor probe vor exista puncte de control prin care toți concurenții sunt obligați să treacă (în caz contrar urmând a fi descalificați): 1. E-ON Energie Moldova 2. Stadionul Municipal Botoșani

2.4. PUNCTELE DE ALIMENTARE CU APĂ: Stadionul Municipal Botoșani / Primăria Mun. Botoșani.

Art. 3. MECANISMUL COMPETIȚIEI

3.1. Concursul se va desfăşura în Botoșani pe traseul menționat și se adresează persoanelor fizice de orice naționalitate, sex și au vârsta de peste 12 ani.

3.2. ÎNSCRIEREA LA CONCURS: Pentru a participa la competiție concurenții trebuie să completeze formularul de înscriere la Primăria municipiului Botoșani- Camera 2 și pe site-ul Primăriei http://www.primariabt.ro/, unde se poate consulta și Regulamentul concursului. În formularul de concurs își vor furniza datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail). Înscrierile pentru cursă se pot face până vineri, 16 mai a.c., orele 14.00.

3.3. PROGRAMUL COMPETIȚIEI: 09.00 – 10.00 – adunarea participanților. 10.00 –11.00 - desfășurarea competiției. 11.30 – premierea câștigătorilor.

3.4. CÂȘTIGĂTORII vor fi desemnați în ordinea sosirii.

3.5.PREMIILE OFERITE Locul 1 – 1500 RON Locul 2 – 1000 RON Locul 3 – 500 RON Următorii concurenți, până la Locul 30, vor fi premiați cu câte 100 RON. Toți concurenții ajunși la linia de sosire vor primi diplome de participare și medalii.

3.6. Valoarea premiilor este brută. Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal. Nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii în bani şi/sau în bunuri, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu. Orice alte obligaţii de natură fiscala sau de alta natură în legatură cu aceste venituri sunt în sarcina exclusiva a câştigătorilor.

Art 4. ALTE PREVEDERI Participanții la evenimentul “Crosul Primăverii" vor respecta următoarele: - fiecare participant răspunde în nume propriu la faptul că este apt fizic pentru a depune efort și că își asumă întreaga răspundere pentru eventuale accidentări produse pe parcursul competiției. - păstrarea curățeniei pe traseu (este interzisă aruncarea propriilor deșeuri pe traseu – sticle de apă, ambalaje etc.). - respectarea deciziilor de siguranță comunicate de catre organizatorii evenimentului pe toată durata traseului. - persoanele care participă la acest eveniment își asumă pe propria răspundere și în cunoștință de cauză dificultatea traseului și efortul necesar pentru a-l parcurge. - sunt interzise manifestările violente și lipsite de respect la adresa celorlalți participanți sau la adresa organizatorilor.   Aceștia din urmă își rezervă dreptul de a interzice continuarea participării unei persoane dacă aceasta se manifestă în mod violent față de ceilalți participanți la eveniment. - este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor de orice fel.

Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice continuarea participării unei persoane dacă aceasta se află într-una din situațiile descrise și reprezintă un pericol pentru siguranța celorlalți participanți la eveniment. - Prin înscrierea la competiție, participanții se angajează să respecte prezentul regulament înțelegând că este conceput exclusiv pentru siguranța și confortul acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care nu vor respecta prevederile acestui regulament și persoanelor care prezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți (stare de ebrietate, manifestări violente, injurii etc.). -

Prezentul regulament poate fi actualizat în perioada următoare cu noi clauze pe măsură ce organizatorii definitivează toate detaliile manifestării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect eolian în patru comune din Botoșani, investiția depășește 500 milioane de euro!

astăzi, 10:28
130

Un proiect de ansamblu de producție de energie regenerabilă din vânt, compus din trei parcuri eoliene ce ar urma să fie amplasate pe teritoriile a patru comune din județul Botoșani, a ajuns...

Programul complet pentru Târgul Regional de Zootehnie de la Popăuți!

astăzi, 10:01
214

Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, Primăria comunei Răchiți, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare din Popăuți și Asociația Crescătorilor ...

George Enescu, ultima dorință scrisă în Testament: ”Înmormântarea mea să fie cât mai simplă, să se dea cât mai multe pomeni şi daruri!”

astăzi, 09:49
76

George Enescu s-a născut în data de 19 august 1881 în Liveni-Vârnav din Botoşani. Provenea din familie de preoţi, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă....