Criza economica nu ieftineste ofertele turistice de Paste

Criza economica nu ieftineste ofertele turistice de Paste
Pachetele turistice pentru Paste nu s-au ieftinit anul acesta, in comparatie cu anii precedenti. Criza economica nu a avut insa niciun efect asupra turismului, pentru ca preturile sejururilor oferite de agenti nu au scazut deloc, comparativ cu anii trecuti, informeaza postul Realitatea TV.

Cei care vor sa asiste la slujba de inviere in Sighisoara, vor plati 120 de euro pentru trei nopti de cazare, la o pensiune de 3 margarete.

In Predeal, pentru aceleasi conditii, vor scoate din buzunar ceva mai putini bani: 90 de euro. Nu lipsesc nici ofertele pentru Litoral.

De Paste, trei nopti in Neptun, la un hotel de 3 stele, costa 115 euro.

Si ofertele pentru destinatiile externe ne fac cu ochiul. Cei care prefera sa mearga in pelerinaj in Tara Sfanta, vor plati 400 de euro pentru 4 nopti de cazare in Ierusalim, la un hotel de 4 stele.

Noaptea de inviere in catedrala Sfantul Petru din Roma costa 450 de euro.
 

Aproape dublu vor plati cei care vor opta pentru catedrala Sfantul Patrick din New York. Ambele ofertele sunt valabile pentru o cazare de 4 nopti, la un hotel de 4 stele.

800 de euro costa si o vacanta exotica de patru zile in Tenerife, in aceleasi conditii.

Daca pretul e prea mare, puteti alege Tunisia, in schimbul sumei de 230 de euro, sau Egiptul, pentru 380 de euro.

Hotelierii spun ca in ciuda crizei financiare, pachetele turistice pentru Paste nu s-au ieftinit anul acesta, in comparatie cu anii precedenti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
146

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
160

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
243

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...