Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Un bărbat de 59 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a reuşit „performanţa” să fie autorul a nu mai puţin de opt infracţiuni. Toate în miezul zilei şi în plin centru al Botoşaniului.

Totul s-a petrecul în zona Casei Tineretului, unde bărbatul şi-a urmărit soţia, de 51 de ani, care obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui cu doar o zi înainte, din cauza agresivităţii sale. Ignorând obligaţia de a sta departe de soţia lui, bărbatul a urmărit-o până într-o scară de bloc, unde a început să o înjure şi să o lovească.

Un bărbat, care a observat scena, a încercat să intervină şi să aplaneze conflictul, doar că soţul nervos a scos un cuţit, cu care l-a tăiat pe acesta la braţ. Soţia bărbatului a reuşit să fugă în timp ce salvatorul ei era atacat şi s-a refugiat în biroul unui executor judecătoresc din apropiere.

Soţul nervos a urmărit-o şi acolo însă, a spart sticla de la uşa de la intrare, iar cu un ciob de sticlă din uşă l-a tăiat pe un angajat al biroului. În cele din urmă, agresorul a fost pus pe fugă de cei din birou, care au sunat şi la 112, mai multe echipaje de poliţie ajungând în zonă.

La scurt timp bărbatul agresiov a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei, unde a fost acuzat de  violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind reţinut în cursul nopţii de joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prima zi cu zero pacienți internați cu COVID-19, de la debutul pandemiei

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
166

Cadrele medicale de la Spitalul Județean au avut parte de o zi specială. Miercuri, 30 noiembrie, a fost prima zi de la începutul pandemiei Covid, în care pe paturile spitalului nu a fost...

Superliga: George Găman arbitrează meciul restant FC Botoşani - FCSB, disputat de Ziua Naţională

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
104

Arbitrul George Găman va conduce la centru meciul FC Botoşani - FCSB, restanţă din etapa a VI-a a Superligii, care se va disputa, joi, de Ziua Naţională, de la ora 19.00, potrivit News.roGă...

Caravană cu daruri organizată de liceeni pentru o famiie greu încercată

Miercuri, 30 Noiembrie 2022
153

Sub deviza „O faptă bună, pe voluntari îi adună!”, elevi ai Liceului „Regina Maria”, Dorohoi, coordonaţi de doamna profesoară Creţu Dana, au ajuns cu caravana plin...