Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Un bărbat de 59 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a reuşit „performanţa” să fie autorul a nu mai puţin de opt infracţiuni. Toate în miezul zilei şi în plin centru al Botoşaniului.

Totul s-a petrecul în zona Casei Tineretului, unde bărbatul şi-a urmărit soţia, de 51 de ani, care obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui cu doar o zi înainte, din cauza agresivităţii sale. Ignorând obligaţia de a sta departe de soţia lui, bărbatul a urmărit-o până într-o scară de bloc, unde a început să o înjure şi să o lovească.

Un bărbat, care a observat scena, a încercat să intervină şi să aplaneze conflictul, doar că soţul nervos a scos un cuţit, cu care l-a tăiat pe acesta la braţ. Soţia bărbatului a reuşit să fugă în timp ce salvatorul ei era atacat şi s-a refugiat în biroul unui executor judecătoresc din apropiere.

Soţul nervos a urmărit-o şi acolo însă, a spart sticla de la uşa de la intrare, iar cu un ciob de sticlă din uşă l-a tăiat pe un angajat al biroului. În cele din urmă, agresorul a fost pus pe fugă de cei din birou, care au sunat şi la 112, mai multe echipaje de poliţie ajungând în zonă.

La scurt timp bărbatul agresiov a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei, unde a fost acuzat de  violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind reţinut în cursul nopţii de joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Clarificări importante aduse de APIA pentru fermieri cu privire la monitorizarea proiectelor

astăzi, 16:22
32

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare (“checks by monitoring”)...

Doi meșteri populari din Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii la Gala Tezaure Umane Vii (fotogalerie)

astăzi, 15:40
63

Doi dintre meșterii populari ai județului Botoșani au fost premiați de Ministerul Culturii în cadrul evenimentului „Gala Tezaure Umane Vii”.Este vorba despre Ileana Țî...

Instructori auto amendați de polițiștii botoșăneni

astăzi, 15:27
132

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea modului de respectare a traseelor stabilite de către poliția rutieră, ...