Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Criză de gelozie cu opt infracțiuni, din care două cu extremă violență, în miezul zilei la Botoșani

Un bărbat de 59 de ani, din Botoşani, a fost reţinut de poliţişti după ce a reuşit „performanţa” să fie autorul a nu mai puţin de opt infracţiuni. Toate în miezul zilei şi în plin centru al Botoşaniului.

Totul s-a petrecul în zona Casei Tineretului, unde bărbatul şi-a urmărit soţia, de 51 de ani, care obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui cu doar o zi înainte, din cauza agresivităţii sale. Ignorând obligaţia de a sta departe de soţia lui, bărbatul a urmărit-o până într-o scară de bloc, unde a început să o înjure şi să o lovească.

Un bărbat, care a observat scena, a încercat să intervină şi să aplaneze conflictul, doar că soţul nervos a scos un cuţit, cu care l-a tăiat pe acesta la braţ. Soţia bărbatului a reuşit să fugă în timp ce salvatorul ei era atacat şi s-a refugiat în biroul unui executor judecătoresc din apropiere.

Soţul nervos a urmărit-o şi acolo însă, a spart sticla de la uşa de la intrare, iar cu un ciob de sticlă din uşă l-a tăiat pe un angajat al biroului. În cele din urmă, agresorul a fost pus pe fugă de cei din birou, care au sunat şi la 112, mai multe echipaje de poliţie ajungând în zonă.

La scurt timp bărbatul agresiov a fost reţinut şi transportat la sediul Poliţiei, unde a fost acuzat de  violenţă în familie, nerespectarea hotărârii judecătoreşti, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violarea sediului profesional, distrugere, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind reţinut în cursul nopţii de joi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pentru a putea cere reducerea perioadei de suspendare a permisului auto, șoferii vor trebui să îndeplinească o nouă condiție

astăzi, 14:06
5

Regulile reducerii, la cerere, a perioadei de suspendare a dreptului de a conduce un vehicul vor fi modificate din nou, potrivit unui proiect de lege ce a primit miercuri votul favorabil al senatorilo...

După majorarea dobânzii BNR, ROBOR crește și atinge maximul ultimelor cinci săptămâni

astăzi, 13:59
5

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut joi la 7,94%, maximul ultimelor cinci săptămâ...

Caravana „Capra cu trei iezi” pleacă prin țară: Maia Morgenstern și Marius Bodochi se întâlnesc cu spectatorii din 13 județe, printre care și Botoșani (video)

astăzi, 12:56
35

Actorii Maia Morgenstern şi Marius Bodochi, dar şi regizorul Victor Canache şi producătoarea Luana Georgiţă pleacă în Caravana „Capra cu Trei Iezi", unde se vor întâ...