Cristina Ţopescu a murit, la vârsta de 59 de ani

Cristina Ţopescu a murit, la vârsta de 59 de ani

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva.

Vecinii spun că nu au mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Pe rețelele de socializare, de asemenea, fosta realizatoare tv nu a fost activă în ultimele zile. Ultima sa postare e datată de Crăciun.

Conform Ministrului de Interne Marcel Vela, o vecină a sunat la 112. Femeia s-a alarmat după ce a văzut un câine mort la locuința Cristinei Țopescu și, de asemenea, a spus că a observat că mașina ei e nemișcată de câteva săptămâni. Echipajul de la Ambulanță a ajuns la locuința ei dintr-un complex rezidențial din Comuna Tunari.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, spun surse din anchetă. Pe trupul neînsuflețit nu există urme de violență, cel puțin vizibile. Din primele evaluări, polițiștii nu exclud varianta ca fosta realizatoare tv să fi murit în somn.

Conform unor surse medicale, ambulanța a fost alertată la ora 21.39. Echipajul trimis în misiune a confirmat că a găsit trupul decedat al unei femei. Aceleași surse spun că echipajul nu a putut să o recunoască pe Cristina Țopescu, decesul, probabil, survenind de mai multe zile.

În locuința Cristinei Țopescu au fost găsiți și doi câini morți. Alți patru câini care erau ai fostei realizatoare tv erau în viață, spun surse din anchetă.

Cristina Țopescu era, de altfel, cunoscută ca o mare iubitoare de animale. Aceleași surse spun că anchetatorii iau în calcul varianta ca ea să fi murit de mai multe zile, iar câinii au suferit de foame.

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
135

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
53

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...

Nu cumpărați niciodată aceste ouă din supermarket! Mulți români fac greșeala de a ignora acest sfat esențial

astăzi, 09:30
102

Ouăle reprezintă un aliment perfect, sunt hrănitoare și versatile, acestea putând fi mâncate la micul dejun, prânz sau cină. Cele mai populare ouă sunt cele de găină.La c...