Cristina Ciobănaşu şi Trupa LaLa Band, show de senzaţie la Sala Palatului!

Cristina Ciobănaşu şi Trupa LaLa Band, show de senzaţie la Sala Palatului!
Trupa LaLa Band, din care face parte şi Cristina Ciobănaşu, micuţa artistă din Vorona, a cântat pentru 5.000 de fani, duminică seară, în cadrul unui show exploziv care a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti, informează MediaPro Music.

Timp de două ore şi jumătate, membrii trupei din serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV au cântat, au dansat, au plâns de emoţie, au fost copleşiţi de isteria creată în sală.

Fanii, care au umplut Sala Palatului, au venit de la sute chiar mii de kilometri distanţă, trei tinere sosind special la concert din Belgia, Italia şi Moldova.

După câteva luni bune de pregătiri şi peste 200 de ore de repetiţii la activ, LaLa Band a demostrat, încă o dată, că reprezintă trupa ce deja a început să scrie istorie în rândul generaţiilor tinere.

"Tot ce pot să spun în urma acestui concert extraordinar e: LaLa Love! Vă iubim din suflet, fanii noştri! Aţi fost extraordinari. Datorită vouă suntem acum unde suntem. Am plâns de bucurie", a spus Cristina Ciobănaşu.

Minute în şir, glasurile a mii de oameni au strigat în cor "LaLa Band", clipe ce i-au făcut pe toţi cei 20 de tineri aflaţi în backstage să lăcrimeze.

"Am sperat la asta, însă nu am crezut că o să devină realitate. Dacă la lansarea din mall am rămas fără cuvinte, aici am plâns înainte să intrăm pe scenă. Avem cei mai tari fani din lume", a spus emoţionată Sore.

Momente impresionante, duete excepţionale şi numeroase coregrafii spectaculoase - LaLa Band, împreună cu trupa X-Plod, şi-a dus fanii într-o călătorie cu 29 de destinaţii, mai exact, 29 de piese, dintre care şase au fost originale.

Cu ocazia concertului LaLa Love, trupa a lansat şi cel de-al doilea album din carieră, numit "LaLa Love Songs", ce conţine 18 piese şi poate fi achiziţionat din orice magazin de specialitate din ţară. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44
151

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...

Bărbat găsit mort la stâna unde lucra

astăzi, 08:12
653

Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare la o stână din judeţ. Acesta lucra ca cioban la o stână din comuna Hilişeu Horia.Descoperirea a fost făcută de unul din cole...

VERSURI DIN STRADĂ: Zbor de o zi. De Silvia Mihăilescu

Marţi, 11 Mai 2021
199

La fel ca în fiecare seară, atât timp cât ajung pe adresa de mail a redacției noastre, vom încerca să publicăm câte o poezie.  Vă dorim lectură plăcută.*...