Cristina Bahrin si Aurelia Arosoaie parasesc, de astazi, Consiliul Judetean Botosani!

Cristina Bahrin si Aurelia Arosoaie au ramas fara mandatele de consilier judetean, in urma pierderii sprijinului politic al PNL. Pentru incetarea activitatii Cristinei Bahrin au votat 23 de consilieri, fata de 20, cat a inregistrat Aurelia Arosoaie.

Solicitarea Cristinei Bahrin si a Aureliei Arosoaie de amanare a proiectului care prevede propunerile de eliberare din functia de consilier judetean, in urma excluderii lor din PNL, nu s-a bucurat de succes.

Chiar daca Bahrin a insistat pe latura conflictuala existenta in interiorul PNL Botosani, Mihai Tabuleac, presedintele CJ, a exclus motivatiile prezentate, precizand ca pentru CJ chestiunea este pur juridica.

"Nu putem transfera in CJ o problema interna a unui partid. Am fost pusi in fata unui document oficial, in care se arata ca este vorba despre o hotarare definitiva. Daca documentul este gresit, este problema partidului. Daca aveti o problema in partid, este o problema interna", a precizat Mihai Tabuleac.

Nici macar micile vicii de procedura nu au ajutat cu nimic.

"Hotararea in baza careia am fost exclusa din partid nu este insotita de decizia Comisiei de Onoare si Arbitraj, comisie care nu s-a intrunit", a anuntat in plenul sedintei CJ Aurelia Arosoaie.

Mihai Tabuleac a mentionat, insa, ca o asemenea decizie nu se comunica si Consiliului Judetean.

In consecinta, cu doar 3 abtineri si 2 voturi impotriva, proiectul CJ a fost supus votului consilierilor judeteni, care au hotarat sa isi exprime optiunea in secret, nu la vedere, cum se procedeaza la investirea in functie a unui consilier.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
144

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
193

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
55

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...