Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 și Voiculescu: Omul ăsta te cucerește!

Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 și Voiculescu: Omul ăsta te cucerește!
Senatorul Partidului Conservator, Cristiana Anghel, cunoscuta mai ales pentru perioada in care a facut greva foamei, a declarat ca face o forma de protest parlamentar pentru postul de televiziune Antena 3 si pentru fondatorul sau, Dan Voiculescu, implicati intr-un dosar de santaj la adresa RDS-RCS.    

"Cred ca nu numai eu, multi vor face lucrul acesta, pentru ca ceea ce se intampla este inadmisibil. Voi face ce este legal si parlamentar - poti sa faci interpelare, poti sa vezi care e motivul, poti sa ceri sa se ia masuri. Asa ceva nu se poate! Nu e vorba doar de Antena 3, desi trebuie sa recunosc ca eu ii iubesc pe oamenii de acolo. Despre mine au fost spuse verzi si uscate, dar n-am ajuns sa cer inchiderea vreunui post. Ziaristul trebuie sa aiba libertate, nu sa spui `hai sa-l terminam`", a spus Anghel pentru Ziare.com.    

Intrebata daca nu exista, totusi, posibilitatea ca Voiculescu sa fie vinovat si sa fi coordonat santajul, asa cum se arata in urmarirea penala, fosta invatatoare a raspuns: "Nu, niciodata nu mi-am pus problema, decat daca e aranjat pe fata. Nu stiu daca ati vorbit vreodata cu domnul Voiculescu. Daca faceti lucrul acesta o data si nu aveti ceva in gand, omul asta va cucereste, are o chestie!"    

Ea a spus ca i-ar parea rau ca Dan Voiculescu sa pateasca ceva, desi spune ca nu va recurge la protestul care a facut-o celebra, adica greva foamei.  

 "Mi-ar parea rau, enorm!(...) Cine-l cunoaste cu adevarat pe domnul Voiculescu nu poate sa-i doreasca raul. (...)nu voi face greva foamei sau chestiuni de genul acesta, desi uneori n-ar strica, sa atragi atentia", a mai comentat senatorul PC.  

 Dan Voiculescu a fost audiat luni de procurorii anticoruptie la sediul DNA in dosarul in care directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. La finalul audierilor, Dan Voiculescu a iesit din sediul DNA cu calitatea de invinuit.  

 "Mi s-a adus la cunostinta ca as fi complice. Eu nu am nicio treaba cu dosarul asta de niciun fel, ca atare lucrurile sunt putin complicate. Parerea mea e urmatoarea: e o incercare de intimidare a presei, o incercare care demult este dorita", a continuat Dan Voiculescu, negand ca ar fi vorba despre vreun santaj in acest caz.  

 "E un confict comercial intre Antena Group si RCS, care dureaza de 6 ani, care nu are nicio legatura cu penalul. E un conflict comercial, e adevarat ca pe multi bani", a mai declarat Voiculescu. .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
16

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
5

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
209

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...