Cristian Roman si Mihai Țâbuleac isi dau mana pentru a stopa "eventualele tentative de frauda din partea PSD-ului"

Cristian Roman si Mihai Țâbuleac isi dau mana pentru a stopa "eventualele tentative de frauda din partea PSD-ului"
Partidele Forta Civica Botosani si Miscarea Populara Botosani vor incheia un protocol de colaborare pentru alegerile ce urmează, pentru a fi monitorizată activitatea din birourile electorale ale sectiilor de votare.

Pentru ca cele doua partide nu au organizatii in toate comunele din judetul Botosani, Cristian Roman si Mihai Țâbuleac si-au dat mana pentru a colabora in timpul alegerilor.

"Dorim sa ne unim eforturile pentru a stopa eventualele tentative de frauda electorala din partea PSD-ului si a formatiunilor satelit, adica PC si UNPR. Aceasta vigilenta a noastra este pe deplin intemeiata dupa ce actualul vicepremier Liviu Dragnea, cu intreaga sa retea infractionala din teritoriu, au aratat de ce sunt in stare", a declarat Cristian Roman.

De asemenea, acesta a spus ca va purta discutii si cu Partidul Democrat Liberal si inclusiv cu Partidul National Liberal pentru "a-i stopa pe social-democrati sa fraudeze alegerile".

"Am convenit sa purtam discutii similare pentru o colaborare si cu PDL si chiar cu PNL, dar si cu alte partide de centru-dreapta. Eu sunt convins ca PNL stie cel mai bine de ce este in stare PSD-ul in privinta manevrelor din sectiile de votare si am convingerea ca si liderii acestor partide vor dori si ei, la randul lor, sa-si ia anumite masuri de protectie", a adaugat liderul Partidului Forta Civica Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
87

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
130

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
28

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...