CRISTIAN ROMAN: "Prefectura nu-i gradinita de copii si nu-i loc unde sa ne manifestam frustrarile"

CRISTIAN ROMAN: "Prefectura nu-i gradinita de copii si nu-i loc unde sa ne manifestam frustrarile"

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Contactat telefonic de reporterul Stiri Botosani, reprezentantul Guvernului in teritoriu a lamurit unele aspecte sesizate de senatorul UNPR Liviu Campanu, referitor la subprefectul Daniel Moruzi.

Prefectul Cristian Roman a precizat ca cel care a gestionat activitatile de la inundatii a fost vicepresedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, care este si presedinte al Consiliului Judetean, si anume Mihai Tabuleac. Referitor la multumirile catre subalternul sau, acestea nu isi aveau locul, in opinia lui Cristian Roman, din moment ce activitatea depusa de subprefectul Daniel Moruzi se inscria in atributiile de serviciu.

Prefectul, acuzat de Campanu ca isi face imagine pe seama muncii lui Moruzi

"In legatura cu activitatea desfasurata de domnul subprefect, in conformitate cu legile in vigoare, atributiunile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta le preia vicepresedintele acestui comitet, care este presedintele Consiliului Judetean. In legatura cu multumirile, am impresia ca erau niste indatoriri de serviciu si indiferent ce a facut nu a facut ca sa-i multumesc eu, daca a facut, ci a facut pentru locuitorii acestui judet. Sunt atatia bagatori de seama si aici intra toti cei despre care vorbim, si macar daca nu ne pot ajuta, sa nu ne incurce, sa ne lase sa ne facem datoria, pentru ca stim ce avem de facut", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Un alt aspect pe care a dorit prefectul sa-l lamureasca este referitor la faptul ca senatorul Liviu Campanu a dat de inteles ca subprefectul nu l-ar fi putut contacta pe Cristian Roman pe perioada cat prefectul s-a aflat in concediu de odihna.

"Un singur apel am avut de la subprefect, lucrurile acestea pot fi verificate si am vorbit de nenumarate ori cu colegii, cu colonelul Radu Anton si cu directorul Cercel de la SGA. Prefectura nu-i gradinita de copii si nu-i loc unde sa ne manifestam frustrarile, suntem aici sa ne facem treaba, nu sa ne manifestam anumite nemultumiri", a adaugat prefectul.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
85

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
132

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...