Cristian Roman, premiat la Gala Premiile de excelenta Administratie.ro!

Cristian Roman, premiat la Gala Premiile de excelenta Administratie.ro!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Cristian Roman, premiat pentru activitatea desfasurata in Prefectura Botosani, alaturi de oameni politici sau sefi ai administratiilor locale si judetene din tara. Pe 22 octombrie, la Poiana Brasov a avut loc cea de-a V-a editie a Galei Premiile de excelenta Administratie.ro.

"Premiile de excelenta Administratie.ro" au reunit la Poiana Brasov peste 100 de persoane, membri ai administratiei publice centrale, reprezentanti ai administratiei publice locale la nivel national, membri ai asociatiilor profesionale si alte institutii publice a caror activitate este legata de cea a administratiei publice locale, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Prefrectul Cristian Roman nu a participat la gala de la Brasov, el neprimind acordul ministrului de resort pentru a parasi judetul.

"Datoria fata de judet si obligatiile in legatura cu alegerile nu mi-au permis sa parasesc judetul fara aprobarea ministrului. Nu pot spune decat ca m-a onorat aceasta distinctie. Imi aduc aminte ca prima data cand am participat la aceasta actiune ma uitam cu jind la cei care erau premiati. Cred ca e o recunoastere a continuitatii, a corectitudinii si a muncii disciplinate pe care am depus-o in ultimii cinci ani in administratia romaneasca", a declarat Cristian Roman, prefect de Botosani.

Cristian Roman a fost premiat la Categoria "Premiul de excelenta pentru activitatea in Institutiile Prefectului".

Acest eveniment, dedicat in exclusivitate administratiei publice din Romania, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu, si-a propus sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
89

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
149

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
24

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...