Cristian Roman: “In maxim 2 ani se va dovedi ca toate promisiunile facute de USL in aceasta campanie nu au fost decat minciuni”

Cristian Roman: “In maxim 2 ani se va dovedi ca toate promisiunile facute de USL in aceasta campanie nu au fost decat minciuni”
La finalul ceremoniei în care noii parlamentari de Botoşani şi-au primit mandatele, Cristian Roman, care a obţinut un mandat de deputat la redistribuire, a ţinut să le mulţumeasă botoşănenilor pentru votul acordat şi a spus că în cel mult doi ani se va dovedi că toate promisiunile USL din campania electorală au fost minciuni.

Roman este singurul candidat ARD de la Botosani care a reusit sa obtina un mandat de parlamentar.

“Nu ma incearca o mare bucurie astazi, chiar daca am primit mandatul de parlamentar pentru ca sunt singurul din Alianta Romania Dreapta care a dobandit acest mandat. Am reusit cu voturile tuturor colegilor care au candidat in ARD, carora le sunt recunoscator si vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in aceasta lupta, una foarte grea, impotriva unui curent ridicat de acest USL. As vrea sa le multumesc celor peste 15.500 de botosaneni care au ales sa voteze dreapta si sa ii asigur ca intr-un interval relativ scurt, pe care il estimez la maxim 2 ani, se va dovedi ca toate promisiunile facute de USL in aceasta campanie nu au fost decat minciuni de campanie electorala", a spus Cristian Roman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...