Crin Antonescu il contrazice pe Turcanu: Nu s-a purtat nicio negociere cu PSD!

Crin Antonescu il contrazice pe Turcanu: Nu s-a purtat nicio negociere cu PSD!

 CRIN ANTONESCU  

Crin Antonescu a negat existenta oricaror negocieri in privinta unui protocol cu PSD in vederea viitoarelor alegeri, asta chiar daca Florin Turcanu declara ieri, pentru Stiri Botosani, ca principala conditie a unei astfel de intelegeri la nivel de Botosani ar fi fost desemnarea sa drept candidat la presedintia Consiliului Judetean.

"Conditia obligatorie pe care Crin Antonescu a pus-o a fost aceea ca la presedintia Consiliului Judetean Botosani sa fiu eu. S-a discutat la nivel central, nu eu trebuie sa am discutii cu PSD la Botosani, daca se va stabili la Bucuresti si se va semna protocolul, el va trebui respectat la Botosani", a spus Florin Turcanu marti.

Liderul PNL se bazeaza, conform celor precizate chiar de el, pe sondaje care il situeaza pe prima pozitie in topul oamenilor politici cu sanse la conducerea CJ.

"Sunt sondaje facute. Sunt cotat pe prima pozitie la CJ. Nu vreau sa intru in polemica. Este aceasta discutie, este una dintre conditii, eu fiind si in echipa centrala, macar atat merita Botosaniul", a conchis Florin Turcanu.

Cu toate acestea, in urma cu cateva minute, liderul PNL Crin Antonescu a negat existenta unoe negocieri la nivel central intre PNL si PSD.

"Au aparut ieri informatii despre existenta unor negocieri cu PSD, insa nu au nici cel mai mic temei, nu s-a purtat nicio discutie legata de impartiri. Dezmint acest lucru. Sper sa ajungem la discutii de felul acesta, dar informatiile potrivit careia s-ar fi discutat deja nu sunt reale", a declarat Crin Antonescu. 

Biroul Politic Central al PNL a adoptat astazi, cu unanimitate de voturi, propunerea lui Crin Antonescu de încheiere a unei alianţe cu PC, construcţia politică urmând a se numi Alianţa de Centru-Dreapta.
 
Vezi si: TURCANU: Conditia obligatorie, la protocolul PSD-PNL, este ca la presedintia Consiliului Judetean sa fiu eu!
Negocierile pentru alianta PSD-PNL, in stadiu avansat!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
109

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
356

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
64

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...