Crin Antonescu: “Din punctul nostru de vedere, al liberalilor,categoric Florin Turcanu este cea mai buna formula la Consiliul Judetean”

Crin Antonescu: “Din punctul nostru de vedere, al liberalilor,categoric Florin Turcanu este cea mai buna formula la Consiliul Judetean”

 CRIN ANTONESCU si FLORIN TURCANU  

Presedintele PNL, Crin Antonescu, prezent duminica la Botosani, la Statiunea de cercetare Popauti, si-a manifestat toata sustinerea pentru presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu pentru presedintia Consiliului Judetean.

Desi va fi organizat un sondaj, atat de catre PNL, cat si de PSD, pentru a stabili candidatul din partea Uniunii Social-Liberale pentru sefia Consiliului Judetean, liderul central al liberalilor este convins ca, la Botosani, acesta va fi Florin Turcanu. Cat priveste candidatul pentru Primaria Botosani, Crin Antonescu a declarat ca inca se cauta cea mai buna formula.

“Convingerea mea este ca domnul Florin Turcanu va fi candidatul USL si castigatorul functiei de presedinte al Consiliului Judetean. Asta insa nu inseamna ca incalcam cu ceva procedura, vom face aceste sondaje, vom vedea impreuna cu aliatii nostri rezultatele lor. Convingerea mea, nu numai speranta, e ca va fi domnul Florin Turcanu. Asta e convingerea mea. La Primaria municipiului Botosani nu sunt atat de convins pe cat sunt convins aici. Acolo, suntem inca in cautarea celei mai bune formule. Din punctul nostru de vedere, al liberalilor, categoric Florin Turcanu este cea mai buna formula la Consiliul Judetean. Repet, asta este convingerea noastra. Cei din PSD, de pilda, sau din Partidul Conservator, pot sa aiba alta. Dar noi am exprimat-o pe a noastra. Eu il sustin 100%, cu toata puterea pe Florin Turcanu. Florin Turcanu va fi, am eu convingerea, candidat si va deveni presedinte al Consiliului Judetean, insa nu pentru ca il sustin eu, ci pentru ca va avea un rezultat pe masura muncii, activitatii, notorietatii si credibilitatii lui in sondaje si pentru ca vor vota oamenii din Botosani", a declarat Crin Antonescu, presedintele PNL.

Acesta a laudat organizatia de la Botosani, pe care o considera ca fiind una puternica.

“Avem o organizatie, cu Florin Turcanu in frunte, cu primarii si cu toti cei din conducerea judeteana, care au tinut o organizatie puternica, ca atare cred ca asta va face din Florin Turcanu castigator. Nu s-a negociat nimic la Bucuresti, nu s-a batut in cuie nimic, nu s-au impartit judete, nici in privinta Botosaniului si nici in privinta vreunui alt judet. Asta am spus-o si eu si Victor Ponta si spunem adevarul amandoi", a adaugat Crin Antonescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
39

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
47

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
32

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...