Crimă la Dimăcheni! Tată a trei copii omorât în plină stradă! FOTO

Crimă la Dimăcheni! Tată a trei copii omorât în plină stradă! FOTO
Un bărbat în vârstă de 38 de ani, tată a trei copii, și-a pierdut viața, miercuri seara, în urma unui scandal cu un consătean. Crima a avut loc pe un drum din satul Dimăcheni.
 
Florin Z. a participat, miercuri, la înmormântarea unui cumnat, iar spre seară s-a întâlnit cu un prieten. Cei doi au mers la un bar din localitate unde au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat bărbatul de 38 de ani a făcut o glumă la adresa amicului, Valentin I., în vârstă de 35 de ani.  Acesta s-a simţit ofensat, cei doi luându-se la ceartă. După câteva minute însă s-au calmat, după care s-au urcat împreună într-o căruță pentru a merge să la imaş, după vite. Înainte de a pleca, un localnic l-a avertizat pe Florin Z. să nu plece cu amicul său, dar nu a ascultat. 

Pe drum, bărbații s-au luat din nou la ceartă, iar când au ajuns în fața porții atacatorului acesta a intrat în curte de unde s-a întors înarmat cu un cuțit și un topor.

Fără să stea prea mult pe gânduri a înfipt cuțitul în bărbatul de 38 de ani, după care l-a lovit cu toporul în cap. Rănile i-au fost fatale victimei, aceasta murind pe loc. 
 
Sătenii au sunat la 112, poliţiştii reuşind să îl prindă pe atacator, acesta fiind dus la postul de poliţie pentru audieri.

La locul crimei a ajuns şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

Localnicii spun că cei doi bărbaţi erau prieteni foarte buni, dar alcoolul le-a luat minţile. Trei copii cu vârste între 1 şi 10 ani au rămas acum orfani. 












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
798

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
375

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
105

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...