CRESTEM IMPREUNA - Multumim cititorilor STIRI BOTOSANI!

CRESTEM IMPREUNA - Multumim cititorilor STIRI BOTOSANI!
Stiri Botosani, in topul preferintelor botosanenilor! La zece luni de la lansare, portalul de stiri a ajuns pe locul doi in media botosaneana, conform clasamentului saptamanal al Trafic.ro - liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania.

Situarea Stiri Botosani in topul presei locale se datoreaza cititorilor nostri, dar si partenerilor - institutii care au inteles ca informarea botosanenilor reprezinta un pas inainte in dezvoltarea individuala si colectiva, in adoptarea reactiilor prompte la diversele masuri ale statului sau la abuzuri menite sa influenteze negativ cetatenii.

Totodata, Stiri Botosani a incercat sa aduca in atentia comunitatii oameni merituosi, demni de admiratia noastra, persoane menite sa cultive sentimentul de mandrie si de satisfactie ca suntem botosaneni.

Pe primul loc, in saptamana ce a trecut, conform clasamentului Trafic.ro, figureaza Monitorul de Botosani, care continua sa se mentina, la distanta confortabila,  in fruntea mediei locale. Stiri Botosani a ajuns pe locul doi, urmat de Evenimentul de Botosani, Jurnalul de Botosani si Botosani News.

Datele oferite de Trafic.ro, la data de 20 iulie 2009:

Monitorul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 19.747
Afisari – 235.184
Afisari per vizitator – 6,09 

Stiri Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 11.715
Afisari – 120.535
Afisari per vizitator – 6,77

Evenimentul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 11.348
Afisari – 87.879
Afisari per vizitator – 4,39 

Jurnalul de Botosani:
Vizitatori unici pe saptamana – 9.420 
Afisari – 60.601
Afisari per vizitator – 4,08

Botosani News:
Vizitatori unici pe saptamana – 6.951
Afisari – 60.393
Afisari per vizitator – 4,5 
    
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
36

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
204

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
92

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...