Creste valoarea tichetelor de cresa
Stiri Botosani Monday, 26 January 2009 ActualitateAstfel, valoarea acestora va creste de la 340, cat este in prezent, la 350 de lei.
"Potrivit ordinului semnat de ministrul Muncii, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 39/2009, pentru semestrul I al acestui an, incepand cu luna februarie, valoarea sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa, stabilita potrivit prevederilor din Normele metodologice de aplicare a Legii 193/2006 privind aplicarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa, este de 350 de lei", se arata intr-un comunicat al Ministerului.
Tichetele de cresa se acorda angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in varsta de pana la doi ani, respectiv de pana la trei ani, in cazul copilului cu handicap.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Apelul pompierilor botoșăneni: „Nu vrem să citim despre tine în ziarul de a doua zi sau pe internet”
Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani trag un semnal de alarmă în ceea ce privește buna informare a cetățeni...
BEJ s-a autosesizat în cazul unui candidat independent din Botoșani la parlamentare, care este motivul!
Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 7 din Botoșani s-a autosesizat în cazul unui candidat independent la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 1 decembrie 2024. Potrivi...
Omul de afaceri Silviu Prigoană a murit, după ce i s-a făcut rău într-un restaurant din Bran!
Silviu Prigoană, om de afaceri și fondatorul Realitatea TV, a murit astăzi în timp ce se afla la masă la un restaurant cunoscut de lângă Bran (cartierul Șimon). Există două ipoteze...
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici