Cpt. Ionel Morosanu, inmormantat cu onoruri militare-FOTO

Cpt. Ionel Morosanu, inmormantat cu onoruri militare-FOTO
Capitanul Ionel Morosanu, de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi, care a decedat pe 30 decembrie, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator chiar la locul de munca, a fost condus, luni, pe ultimul drum.

Sute de colegi, prieteni, cunostinte, au fost alaturi de rudele indurerate si i-au adus un ultim omagiu ofiterului plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 33 de ani.









Printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe capitanul Ionel Morosanu s-a numarat si prefectul Cristian Roman, col. Radu Anton, seful Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, precum si colegi din structurile MAI.





Dupa slujba de inmormantare oficiata de un sobor de sase preoti, la Biserica Sf. Ilie, cortegiul funerar s-a indreptat catre Cimitirul Eternitatea.

Un coleg jandarm a purtat fotografia ofiterului Ionel Morosanu, iar zecile de coroane, care au precedat cortegiul, au fost de asemenea duse de camarazii sai.







Ionel Morosanu a fost inmormantat in tinuta militara, iar la cimitir au fost trase trei salve de foc cu pistoale mitraliera.

Capitanul Ionel Morosanu era casatorit si avea doua fetite, una de doar cateva luni si cealalta de trei ani si jumatate.

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
47

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
41

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
105

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...