COVID. 61 de cazuri noi de infectare și încă un deces în Botoșani, în ziua recordurilor negative ale pandemiei în România

COVID. 61 de cazuri noi de infectare și încă un deces în Botoșani, în ziua recordurilor negative ale pandemiei în România

Alți 60 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). În același interval temporal, s-a înregistrat încă un deces în rândul pacienților infectați.

Bilanțul persoanelor testate pozitiv s-a ridicat la 2448, joi, la nivelul județului Botoșani, conform statisticii instituției.

Numărul cazurilor active în prezent a crescut la 655. Până la această oră, în rândul botoșănenilor infectați cu noul coronavirus, s-au înregistrat 125 de decese, dintre care unul declarat în ultimele 24 de ore. Bilanțul videcaților a crescut 1668.

În intervalul precedent, fuseseră depistate 61 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2.

La nivelul județului Botoșani, incidența de infectare este de 1,29 per mia de locuitori.

_______________

România se apropie de 5.000 de cazuri COVID-19 pe zi

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 4.902 de cazuri noi de COVID-19, din 34.466 de teste. În acest interval, s-au declarat alte 98 de decese în rândul infectaților. La terapie intensivă sunt internați 778 de pacienți COVID, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Până joi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 196.004 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

 

Spune-ne opinia ta