Cosmin Andrei promite dezvaluiri bomba despre directorul D.S.P.S.A.! Pana atunci, Eugen Turcanu va fi cercetat disciplinar, din nou!

Viceprimarul Cosmin Andrei, care inca ocupa aceasta functie, a declarat in urma cu scurt timp ca cel mai probabil viitorul viceprimar al municipiului, Eugen Turcanu, actual director D.S.P.S.A. Botosani, va fi din nou cercetat disciplinar si asta pentru ca a afectat imaginea institutiei si pentru ca nu a respectat regulamentul si fisa postului.

Toate acestea vin dupa ce Eugen Turcanu, votat sa ocupe functia de viceprimar in sedinta extraordinara de luni, a venit marti dimineata cu biroul in fata Primariei, pentru a protesta ca desi a fost ales pentru a doua oara viceprimar, nu poate incepe activitatea.

"Cel mai probabil va fi cercetat disciplinar pentru felul in care s-a comportat. In ultimul timp nu s-a prezentat la serviciu, din informatiile pe care le avem. Este afectata imaginea institutiei pe care dumnealui o reprezinta si toata activitatea care se desfasoara acolo. Domnul director are un regulament, are o fisa a postului si trebuie sa o respecte. Sanctiunile vor fi date prin decizie de catre Comisia de Disciplina si merg de la avertisment scris, micsorarea salariului sau destitituirea din functie, asta in functie de gravitatea faptei savarsite si de precedentul pe care il are dumnealui.", a declarat Cosmin Andrei.

Acesta a promis ca va veni in curand cu detalii despre motivul pentru care Eugen Turcanu doreste cu orice pret sa plece de la D.S.P.S.A. Botosani.

"In curand veti afla care este motivul pentru care domnul Eugen Turcanu doreste cu disperare sa plece de la D.S.P.S.A.. Va vor fi prezentate toate argumentele care sprijina aceste aspecte.", a mai spus Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...