Cosmin Andrei a mai găsit o sursă de "rude PDL și tot felul de încrengături". "De ce fostul primar nu a zis nimic când a autorizat achiziții de la Lukoil?"

Cosmin Andrei a mai găsit o sursă de "rude PDL și tot felul de încrengături". "De ce fostul primar nu a zis nimic când a autorizat achiziții de la Lukoil?"
Viceprimarul Cosmin Andrei a răspuns, marți, la acuzațiile lansate de fostul primar Cătălin Flutur, care a declarat în urmă cu câteva zile că în acest an municipalitatea cumpără carburant pentru mașinile pe care le are în parcul auto de la o companie care are un preț mai ridicat decât cea de la care s-a cumpărat până acum.

Andrei a spus că fostul edil-șef al municipiului critică tocmai ceea ce s-a întâmplat ani la rând și în mandatul său, când Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement a cumpărat carburant de la Lukoil, de unde se cumpără și în prezent.

În plus, Andrei a precizat că a fost o achiziție publică iar la primul termen nu s-a prezentat nimeni, la al doilea premiu prezentându-se doar Lukoil, motiv pentru care se achiziționează carburantul.

"Primăria achiziționează într-un an de zile carburant de aproximativ 30.000 de lei, dar avem o situație interesantă. DSPSA achiziționează carburant în 2014 de 155.000 de lei și îl achiziționează de la Lukoil, lucru pe care îl face de patru ani de zile, și sunt uimit de faptul că au fost de acord să fie achiziționat de la Lukoil și acum reclamă faptul că în acest an Primăria a făcut achiziție de la aceeași companie. De ce nu a avut domnul primar nimic de zis atunci când a autorizat aceste achiziții an de an de la Lukoil unde, din câte am înțeles, sunt rude PDL și tot felul de încrengături", a menționat viceprimarul.

Potrivit acestuia, în 2011, DSPSA a achiziţionat carburant de 88.123 lei, în 2012 in valoare de 102.015 lei, iar în 2013 a plătit 138. 298 lei, în timp ce Primăria a achiziţioant carburant de 30.000 lei pentru cinci maşini.

În plus, edilul a mai spus că pentru carburantul pe care Primăria îl achiziționează acum de la Lukoil se plătește cu doar 3 bani mai mult decât s-a plătit  când s-a cumpărat de la altă companie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
189

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
148

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1181

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...