Cosmin Agache, meci cu Doroftei, duet cu CRBL! - VIDEO

Cosmin Agache, meci cu Doroftei, duet cu CRBL! - VIDEO
Cosmin Agache, zis si "Gaza", i-a aratat lui Doroftei ca, desi la box mai are multe de invatat, la beatbox e campion si nu poate fi batut la nicio categorie!

Pe langa "meciul" cu Leonard Doroftei, Cosmin a vorbit despre faptul ca si-ar dori sa mai concureze si la o alta editie "Romanii au talent", dar se gandeste sa nu o faca, pentru a le da si altora sansa sa participe si sa castige. Cat despre idolii lui, Cosmin a spus ca e fan Susan Boyle si si-ar dori o colaborare cu Ombladon.

VEZI AICI "MECIUL" DINTRE COSMIN SI DOROFTEI!

Invitatul lui CRBL la Pro FM

Joi seara, botosaneanul a fost invitat de PRO FM la emisiunea prezentata de CRBL, unde a facut spectacol alaturi de acesta. Dupa ce si-a facut facut introducerea cu un numar de beatbox, Cosmin a facut un "duet" cu CRBL, iar rezultatul a fost senzational.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triumf botoșănean: Teatrul ”Mihai ”Eminescu”, trei premii la Festivalul de la Buzău, cu spectacolul ”La Academie”! (Video)

astăzi, 09:24
26

„La Academie”, producţie a Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, a fost desemnat Cel mai bun spectacol la cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Buzău/ Iubeşte/ Teatru, care ...

Cosmin Andrei: „Până la finalul acestui mandat vom avea platforme noi pentru colectarea selectivă a deșeurilor în fiecare cartier din oraș”

astăzi, 09:12
22

Primarul Cosmin Andrei a anunțat astăzi că până la finalul actualului mandat, sfârșitul lunii octombrie, se vor instala 202 insule ecologice pentru colectarea inteligentă a deșeuril...

LOC DE DAT CU…EPIGRAMA (304)

astăzi, 09:00
21

Prin amabilitatea redactorului-şef  primesc  nr. 2(8) / 2024  al revistei de atitudine prin satiră şi umor „Cu Cioara vopsită”. Pe cele 16 pagini şi-au făcut loc crea...